:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Prodane duse
uvek ste svi,svi bili tu kada sam imao,imao sve uvis skocio kada je trebalo mislio sam vratice se a znali su dugo da koriste zagrizli su me jeli me a kada sam posao oni su stali,oni su stali izdali su me prodane duse,prodane duse mogu da ga puse! Pored mene prolaze kao ne prepoznaju me kasno je za kajanje kasno je za prastanje! Jos uvek idem podignute glave i gledam kako tonete sve dublje ja nikad nisam bio zeljan slave ja nikad nisam izdao druge! Prodane duse,prodane duse,prodane duse mogu da ga puse
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Slogirani testisi
Svako jutro kad se budim
pogledam u svoje gace
ali ja se ne usudim
da ih pitam danas sta ce
Kada dobru zensku vidim
moj se odma naglo digne
a on zeli kao i ja
svom brzinom da je stigne
Slogirani testisi
Slogirani testisi
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
Svet u kome zivis
Da li cujes buku,da li vidis frku
Da li cujes plac i vrisak ove dece
Koja zeleljubav,koja zele sunce
koja zele ono isto sto ja i ti
Svet u kome zivis
Zato podji s nama,sada budi hrabar
Jer tu ces naci sam svoj put
Ulice su prazne i ljudi su prazni
Medju njima nema vise mesta za tebe
Svet u kome zivis ti
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
Zaustavi me
Ceo zivot trazio sam sebe
I nisam znao ni gde ni kud
ti si imala uvek samo mene
A ja sam imao svoj put
Pkusaj jos jednom
Pokusaj jos jednom da me zadrzis
Pokusaj jos jednom
Pokusaj jos jednom da me uhvatis
Zaustavi me sada
Sada ili nikad
Pokusaj jos jednom
Sada ili nikad
Htela bi jos jednom da me osetis
Htela bi jos jednom da me pobedis
Al ja vise nisam hrabar kao pre
Pokusaj jos jednom i zaboravi sve
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
Zelja
Moja se zelja nece ispuniti
a ja cu polako tunuti
Kada vidis da ti se blizi kraj
stisni pesnice i udaraj
Vidim sedis ispred izloga
Vidim sedis a nemas novaca
Hteo bih da imas sto imam ja
Hteo bi da imas ja to znam.
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
Zid
Ja stojim ispred zida
i nemogu proci
ja stojim ispred zida
ja nemam moci
Da imam snage da imam moci
mozda bih mogao kroz zid proci
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
.... dvi trekstovi pesama od NBG koji su do sad postavljeni (abecednim redom) :
1. Anarhija
2. Beton blok
3. Da li sam jedini
4. Dosada
5. Frka Kalis
6. Hocu da budem sam
7. Ima dana
8. Industrija piva
9. Kako vreme leti
10. Kucka
11. Marijana
12. Nikad kao svi
13. Prodane duse
14. Slogirani testisi
15. Svet u kome zivis
16. Zaustavi me
17. Zelja
18. Zid
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|