:: |
Autor |
Poruka |
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
Znaci vec jedno 3 sata pokusavam da skinem pesmu "devojka za udaju' od Kattarine Sotirovic i ne uspeva mi............ima kredita................pojavi mi se kao nesto iskljuite firewall............i sve sam to odradila ali opet nista.............pojede mi kredit, a od pesme ni p...........ludim vec..............pomozi te mi..............stvarno jurim tu pesmu vec neko vreme ...........i bas sam bila srecna kad sam videla da ste je postavili, ali ja ne mogu da je skinem.............
citala sam opet pravilnik i sve na ovom sajtu u vezi download-a ali nee,.............
da li ppostoji neko ko mi moze pomoci da ja ipak veceras na miru odslusam tu pesmu..............
molim vas..............
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Sacekaj do sutra da pogledaju administratori u cemu je problem jer ni ja ne mogu preuzeti pesmu, tako da nije kod tebe greska sigurna sam da ce oni sutra resiti problem
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Pokusaj ponovo, link je ispravljen...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Ovo sto se @Ninaa desilo i meni se desilo sada po prvi put.Sve sam uradila,ali ne mogu Dow. Zabranjeno pusenje.Ne svih pesama nego nekih:nisam isla do kraja jer sam primetila da svaki put kad idem na Dow. skida poene,a uvek dobijem isti odgovor:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Mogli bi ste Nini da date neki kredit, ipak je pukla na ovo zezanje a pisanje joj nije jaca strana, koliko se vidi... Ono ako ne moze prebacite joj mojih 200 kredita.. cisto ono...
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Poz. Imam problem sa registracijom. Nije mi stigao mail. Sta da radim
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Napisi korisnicko ime pa cemo ti poslati drugi mail...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Molim vas pomozi te mi kako da startujem administratore ovog sajta? Zaboravio sam siifru i nemogu da se ulogujem a nesto nemoze da mi posalje na meil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirko29 Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd
|
|
imam problem sa slanjem mp3 fajlova,kad uradim Attach Files treba mu citava vecnost da ode,kako da ubrzam to.unapred Hvala
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|