:: |
Autor |
Poruka |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
Sex u vezi je kao torta sa slagom...
Ok je torta i bez slaga...ali sa slagom i jagodama jos bolja
Ali krevet definitivno nije ogledalo veze, jer sex i ljubav i te kako mogu da se odvoje.
Kombinacija te dve stvari je najlepsa...ali nije presudno.
|
|
|
|
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
Kad je los sex losa je i veza. Svakako utice na vezu
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Sex u vezi je kao torta sa slagom...
Ok je torta i bez slaga...ali sa slagom i jagodama jos bolja
|
A kakva je torta ako je slag bajat a jagode trule?
|
|
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Mislim da se parovi koji dobru vezu imaju, isto tako u krevetu dobro slazu.
Prvo, tu je to neizbezno poverenje, i sloboda,koja mnogo u krevetu znaci.
Naravno,nije obavezno da tako bude. Mozda jednostavno kod nekih stabilnih parova, hemija u krevetu ne stima,al mislim da je to retkost.
Ko god da kaze, da sex nije bitan, onda ne verujem da ga je ikad imao sa osobom koju voli i dusom i srcem
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
mima85 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60

|
|
pa ako u seksu nesto ne stima,ne mora da znaci da to nije neka veza,pa ne svodi se valjda cela veza na sex
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Veza se ne svodi,naravno,samo na seks.Medjutim loš seks u vezi stvara frustracije,koje negativno utiču na odnos izmedju osoba koje su u vezi.Seksualne frustracije stvaraju neraspoloženje,nezadovoljstvo pa i slabljenje emocija prema voljenoj osobi.Seks jeste prva i najvažnija stvar u vezi,ali ne i jedina.Naravno da je seks iz ljubavi(i naravno strasti) mnogo lepši od onog koji je samo iz strasti i trenutne seksualne privlačnosti.
Jer šta se dešava kada zaljubljenost pa i ljubav prodje.Ostaje jedino strast,a strast može da traje duže od zaljubljenosti i ljubavi jer seks postane navika.A ta navika je jedino što drži dvoje zajedno.A plus što ta navika može da se nazove i lažna strast.Jer to dvoje mogu da utripuju da se vole i seksualno privlače.Kad nestane i seksualna privlačnost,pa i taj trip(lažna strast) veza postaje nesnosna i puca.
Brak je druga priča,jer deca stvraju osećaj krivice pa ma koliko je taj brak loš on,najčešće,opstaje zbog njih,ali ovde nije tema brak,već obična veza.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
venom Iskusni član

|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!

|
|
zavisi od osobe do osobe.ali obično je sex ono što drži vezu
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
 |
|
|
|
 |
ivana_I Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 09 Jan 2006 Poruke: 100 Mesto: tamo di ljubav pociva

|
|
moj dragi misli da je dobar u krevetu i da sam zato s njim.....ovo prvo je točno,a ovo drugo nije.....ipak je ljubav to što vezu drži stabilnom....
|
|
|
|
|
 |
nina81 Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!

|
|
nije sve u sexu ...ali je i on vazan
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
mislim da je jako vazan sex za jednu vezu ne najvazniji naravno ali uzrokuje mnoge probleme
|
|
|
|
|
 |
vboba Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Mar 2007 Poruke: 1

|
|
treba li ostaviti partnera,ako je sex sa njim los ?
|
|
|
|
|
 |
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*

|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...

|
|
Ako u krevetu ne valja, sigurno bi partneri bili isfrustrirani i ta frustracija bi bila povodom za prekid....A ako u krevetu ne valja,da li treba varati? Naravno da ne.Onda se lijepo prekine i onda radi šta želiš, ne možeš imati oboje....
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|