www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Osobnost ili izgled
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 07, 2007 11:26 pm    Naslov poruke: Osobnost ili izgled Na vrh strane Na dno strane

Što vam je važnije kod odabira svog partnera/ice?

Dali gledate na vanjski izgled osobe ili više gledanje na njezinu/njegovu osobnost, na to kakva su njegova/zina stajališta, dali se vi slažete..uglavnom, da vam odgovara kao osoba i da bez problema možete o svemu razgovarati.

Naravno, time ne mislim da će te odabrati nekoga tko vas ni malo ne privlači, ali ipak zna se dogoditi da je netko sa nekim samo zbog izgleda, tj, tada mu ta osoba služi kao trofej, dakle samo za pokazivanje i neko "dokazivanje" u društvu, ja sam faca jer je moja cura/dečko maneken/ka...

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bitno mi je ono sto neko ima u sebi, fizicki izgled je prolazna stvar, mora da ima ono nesto u sebi da bi bio moj decko ali naravno ne mogu se zabavljati sa nekim ko me ni fizicki nimalo ne privlaci...........mora da postoji sklop svega po malo. nisam za to da nekoga smatram svojim trofejem da ga pokazujem pa on treba meni, kao sto se ni ja ne bi volela smatrati predmetom za pokazivanje

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tako i ja gledam na to ali eto bas me zanimalo kako svi ostali razmisljaju o takvim stvarima.ali ne bi vjerovala kakvih ljudi ima.

Ja iskreno da bi bila s nekim mora imati nesto u sebi u biti volim kada je netko zanimljiv kad se moze opustiti u drustvu jel ja sam onako komunikativna osoba i jako se volim saliti.tako da me takve osobe najvise i privlace

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bicu kratka: Izgled prolazi, a karakter ostaje... Ja volim i njegovu dusu, a ne samo telo.

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 1:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa to je to o tome i pricam meni je na prvom mjestu osobnost ali ono sto prvo primjetis je izgled

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovako nastojacu da budem sto kraci :
izgled je bitn ali ne presudan(naravno bitnan je da ne bi bila neka rugoba,a zasto nije presudan pa ako nije rugoba onda je presudno kakva je u dusi i psihicki(osobeno)....)

....tvoj i u dobru i u zlu....

dushi333
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 02 Feb 2007
Mesto: Tetovo

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 5:49 pm    Naslov poruke: hehhhh Na vrh strane Na dno strane

oba dvije pomalo Smile

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da jedno bez drugoga ne ide.... Razz

stanuje sam đavo.

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa shto se tiche tog pitanja, naravno da me uvek privuche izgled dechka.. =))
ali kad mu se priblizim i pricham sa njime obratim paznju da li uopshte imamo o chemu zajednichkom da prichamo...

naravno jako mi je vazno i nachin na koji on pokushava da mi pridje...ako je ono nasilnichki tipa da me odmah poljubi, ili da mi govori slatkorechivo (shto najvishe mrzim " ti si jako lepa..." ku..r..ci palci...) ubila bih ga.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hajde da se i ja ovde oglasim,iako je krajnje logicno-karakter!!!! Mada,opet,nije "zgoreg" ponoviti to.

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izgled je samo mamac..a osobnost je ono sto stvara ljubav

**hell&granger neka vam je sa srećom**

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se sa kissy izgled je mamac osobnost ljubav a isto tako nije izgled presudan mislim da ponekada osobnost covjeka cini lijepim odnosno ljepsim nego sto mozda je.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Osobnost ili izgled Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon