www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta mislite o curama koje su vise od vas??
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 1:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze da uspe ako ne nosi stikle Smile heheheheh
ma sta znam prijatelju !Ljubav nema granice!Ako tebi ne smeta meni je jos lepse! Wink

grbiclazar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Nov 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma daj mozda jeste malo glupo ali nemoj da razmisljas o tome, ako se vas dvoje lepo slazete to ne bi trebao da bude problem, a u krevetu se ta razlika ne primecuje:)

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To mi je baš mahnito,još ako je krupna a ne debela kao moja susjeda,1,95,pravo je zgodna,i baš je mrcina,da bar sam bliži s njom Smile

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako je visoka kao manekenka a izgleda extra onda OK,ali ako je samo ogromna ne ...

Vlada Z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam,meni je to suvise glupo

dexonj2004
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 28 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam taj problem jer sam suvise visok ali kad vidim da je djevojka visocija od momka, izgleda mi bas tuzno. Kao da joj je brat. Smile))

8ivan9
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 03 Dec 2006
Mesto: Nedodjija

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim, sto da ne, probas pa kako ide,ide

bracuca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 05 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 3:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

klanjam se takvih cura i ne volim njihovu blizinu.

igor0000
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Visina nije bitna,najbitnije je to da li je tebi lepo sa njom,ako jeste:
Opusti se i uzivaj! Wink

nebofirm
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Legnes preko nje pupak na pupak, pa da vidis kako su svi iste visine...

limun001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jan 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 07, 2007 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam takvu curu i sasvim je dobra u krevetu

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 07, 2007 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je devojka lepa stvarno nema veze koje je visine.Lično,često su mi se dopadale devojke koji su 4-5 cm više od mene,ali iako meni to nije bio problem,tim devojkama jeste.Retke su devojke kojima visina muškarca nije bitna.Spadam u prosećno visoke(177cm) i ne mogu da razumem kada neka devojka koja je visoka npr. 170 cm kaže da su za nju niski muškarci koji su niži od 180 cm.Ali slažem se sa onom ''starom'' konstatacijom da visina u krevetu nije bitna. Very Happy

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Sta mislite o curama koje su vise od vas?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon