:: |
Autor |
Poruka |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ma steroidi su cudo!Pogledajte samo Serenu Vilijams!Salu na stranu,ali ne znam koliko je potrebno biti glup,a izgleda da je potrebno biti jako glup pa unistavati sebe koristeci takve stvari.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
..kao sto rekoh sve zavisi sta ti je cilj..
poz
|
|
|
|
|
|
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
Zar ti sama rec steroidi ne govori koliko su stetni!!! Pa ako odlucis da ih koristis ostavi potomstvo u teglici u zamrzivacu!!!
|
|
|
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***
|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184
|
|
melkor je napisao/la sledeće: | Zar ti sama rec steroidi ne govori koliko su stetni!!! Pa ako odlucis da ih koristis ostavi potomstvo u teglici u zamrzivacu!!! |
Potpuno se slazem sa Melkor-om
|
|
|
|
|
|
Stublivoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 37 Mesto: SARAJEVO- DOBRINJA
|
|
Ma koji ce vam steroidi znam ja bruku raje koji su se pucali steroidima i mega masama pa su extra izgledali dok su isli u teretanu al kad su ostavili teretanu na tri mjeseca ti su misici splasnuli i sad izgledaju kao hrpe sala po njihovim tijelima. Zakljucak: ako ti je zivot mio ne uzimaj steroide.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|