:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Jessica,posluzi se i ti parce pileta,ovako i onako,ne verujem da ce alex,sve pojesti...
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
kono dobar ti taj novi potpis nema sta.....jel to od tebe jessica vidjela 
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
hvala france, nego komsija jes ba kazem joj zeno nemoj me copy a ona hoce i hoce ne mogu joj nista, da je tebi poslajem an raport alex ba ovo su obicne patike adidas samo neko ubacio ovo platno skinuo sa parfema bbulberry , mogu ti ja ovo nakacit
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
moze kono moze...
alex iskreno meni su ove patike bezze....previse nadjidjano...ako mislis da ces biti sminka sa njima, grijesis...
|
|
 |

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
pa kakav je to problem , nakaci se to ba hahah komsija hahahahhahahha najaci si
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
e fura se on komsija an bluberry ne znas ti tog sminkercica
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
pa sta cu kad ja to tako vidim  
a sta ti mislis o svemu ovome alex...(sad se on naljutio :p)
|
|
 |

|

|
|
ma jok nije ba zna i on da su papanske samo eto papan oce
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|