:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Hvala pinkie puno na zeljama.....Eto postavio sam ti pjesmu, uzivaj!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma stvarno si pravo srce..hvala puno..odoh da uzivam
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
Ehej, odavno me nije bilo nisam bas dugo zanovetala pa bih vas zamolila ako ikako uspete da mi nadjete od Olivera Dragojevica Imala je lijepu rupicu na bradi...Hvala unapred
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
E, pa neka si nam svratila malo, posle dve godine - i red je, da znas... A pesma te vec ceka...
Ako sta jos zatreba - viciiii!!!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
ma nema sta pravo si srce!!!!!!Hvala od srca!Nisam ni stigla da se zahvalim valjano
a sto se vikanja tice...pa necu bas da vicem, ali nesto ne mogu da nadjem Colinu Pamti me po dobru...a ubi se trazeci..pa ovaj... ako mozes pomazi.... saljem zilion poljubaca
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Ijaooo... Blago meni sa toliko poljubaca... Ma ima da ti ispunim i ovu zelju, pa kud' puklo!
Mozes je naci na sajtu, pa izvoli - posluzi se!
Pozdrav, pinkie!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
he he he i posle kako da ti ne saljem poljupce, ajd kazi
Hvala puno jos jednom, odoh da uzivam u pesmici
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|