:: |
Autor |
Poruka |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
bree je napisao/la sledeće: | Raf je napisao/la sledeće: | To znaci samo jedno , da smo mi direktniji od njih . |
Ne bas...
"Ti mene ne volis,sigurno imas nekog drugog. = Ne znam kako da ti kazem,ali prevario sam te. "  |
Da pojasnim:Muškarci uvek kada su u nezgodnoj situaciji tj. u ovom slučaju kada prevare svoju ženu ili devojku,nalaze razna opravdanja i krivicu svaljuju na njih(na svoje žene i devojke) pravdajući se nedovoljnom pažnjom,neredovnim seksom,optužujući ih da one imaju ''nekog tamo'',da ih varaju i da zato nemaju nikad dovoljno vremena za njih.Ustvari i muškarci na isti ili sličan način se ponašaju kao i žene kada je prevara u pitanju,samo što žene umeju da sakriju to bolje od muškaraca.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|