:: |
Autor |
Poruka |
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***

|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546

|
|
neznijem polu na domacem srecan praznik i veliki kiss
izjasnite se molim
|
_________________ sudbina ili hir
 |
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
veliki poljubac za 8 mart za moju mamu
|
|
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Veliki poljubac za moju mamu, ujnu, babe, tetku, drugarice!
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
poljubac mojoj mami, mojoj nevi,a dalje ide poljubci, miss jr, iki, mazi, neni, medenoj, sjeni, moytsi, france girls, ego, dambi,djavolce, i svim pripadnicima zenskog pola
|
|
|
|
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Poljubac mami, baki, zenskoj obitelji, frendicama, shani, miss jr, infici, moncheri, bebachici anchi i svim ostalim zenskicama ovog sajta..
|
|
 |
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***

|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546

|
|
LA*PERLI
|
_________________ sudbina ili hir
 |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
mojoj majki, obema sestrama, rodicama u Sarajvo, mazi poseban, onda jedan šanerki, pa onda miss jr, sweet honey, jednoj djevojki u Kranj,
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
Pojubac zenskom polu u Domacem a posebno za Crni Ocice
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
A pa saljem puno poljubaca i zagraljaja mojoj koni sanerki, zatim jeleni....onda i naravno mojim dragim kolegicama Anabel_Lee, nestasenjka, Ivankamaza, dameski, skorpijica i ostale clanice naseg foruma da ne nabrajam sad sve jer bi bio podug spisak....
Uglavnom zelim vam da se dobro provedete za svoj dan i da uzivate koliko god mozete....i da puno srece u vezi poklona
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Šaljem mojim najboljim frendicama, mojoj najdražoj teti..i naravno, svim lipin curama s ovog sajta
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
saljem kiss slatkoj sanerki,ivankamazi,skorpijici,nastasanjenki,annabel lee,idealno losoj,dambolini,andjeli,kissy i svim ostalim pripadnicima lepseg pola,i mojoj seki,mami,tetki,.....
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Ja ovaj dan smatram jednakim svim ostalim danima u godini..tako da nikom nishta ne chestitam....
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|