:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
cijenim ovo sto imam..ali znam da cu s vremenom to sve vise i bolje početi cijeniti..jer jos nisam u potpunosti ni svjesna koliko puno sto se ljubavi tiče imam
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
naravno da cenim
|
|
|
mima85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60
|
|
Cenim samo ono sto nosim u sebi(svoju veru u sebe,iskrenost,pravicnost...) kao i ljubav ljudi koji mi znace.Materijalno ne cenim nista
|
|
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
Mislim da umem da cenim...obicno i vise nego sto to zasluzuju...
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pa cijenila sam uvijek do granice svojih mogućnosti, koliko god mogu. Voljela sam koliko sam mogla i to je to. A da li sam shvatala što sam imala kad bi se prekinulo? Pa bih. Ali nisam nikad dolazila u situacije kajanja. Uvijek sam znala što radim i zašto se to dešava.
|
|
|
|
|
|
ljubavni_napitak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jul 2007 Poruke: 43
|
|
obicno tek kad nekog iygubimo shvatamo koliko taj neko vredi.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
cuvam i nedam ovo sto imam, jer sam dosta propatila i znam kako je biti sa nekim kretenom u vezi...
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Cijenim to sto imam, i trudim se da ne izgubim to, jer bi onda tek shvatio sta sam izgubio. Srecom pa sam i sada dok to jos imam svjestan kolko mi to znaci
Zelim biti s njom do kraja zivota, pa je zato cijenim i cuvam...
|
|
|
|
|
|
jellena_b77 Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 333 Mesto: Beograd
|
|
da cenim mnogoooooooooo
|
_________________ "... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..." |
|
|
|
|
°_Daniel_° Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München
|
|
Mislim da cijenim ali odgovor na to pitanje bi najbolje ONA mogla dati... Znam koliko mi znaci i koliko je volim tako da cinim sve sto mogu da uvijek osjeti tu ljubav...
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Naucila sam posle zadnje vreme da cenim dobre ljude u svom zivotu, one druge da izbacim iz zivota...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
cjenim naravno .. nebi voljela da izgubim ovo sto imam, jer on mi je sve.. samo se njemu uvjek mogu obraditi i sigurna sam da ce mi uvjek pomoci .. moj bebi
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
|