:: |
Autor |
Poruka |
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125

|
|
Super je knjiga. Marvin je lik. Takav se nece skoro pojaviti u knjizevnosti. Kraj me je malo razocarao. Nekako je depresivan, bas u Marvinovom stilu.
|
|
|
|
|
 |
carpe diem Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja sam tek pre neku godinu pocela da citam Daglasa i naravno da sam bila potpuno odusevljena tim svojim otkricem, nosila knjigu u skolu i citala drustvu i sl gluposti. sada osecam da sam se malo prezasitila njegovih tekstova ali autostoperski vodic je nesto sto kao poludela svakog meseca izvlacim iz police i trzim ispodvlacene delove da jos jednom procitam.
Upravo ono sto je Maryllas rekla o tom spektru tumacenja jedne knjige je i najzanimljivije. nekada vam se cini kao da vas sagovornik/ca prica o potpuno drugacijoj knjizi sto vam otvara nova znacenja i interpretacije i prosto ne mozete da odolite a da ponovo ne procitate bas taj deo o kome sta raspravljali.
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
ima li je neko slucajno u PDF formatu?? nisam imala priliku da je procitam ali sam cula da je stvarno dobra
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Knjiga me je odusevila, ali film kako-tako. Ipak, ne moze sve da stane u jedan film.
|
|
 |
Amerigo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202

|
|
ja ne znam zasto, ali mene nikako ne privlaci da kupim ovu knjigu. a puno sam cuo o njoj.
|
|
|
|
|
 |
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125

|
|
OK je, ali kraj mi je malo bezveze.
|
|
|
|
|
 |
sasaklaric Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 211 Mesto: rijeka

|
|
e ja nisam citao knjigu ali sam gledao film. strašan film, pravo mi se svidio!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|