:: |
Gledate li sapunice i koliko? |
Povremeno |
|
29% |
[ 9 ] |
1-2 |
|
6% |
[ 2 ] |
Zavisi koliko imam vremena... |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne gledam |
|
64% |
[ 20 ] |
|
Ukupno glasova : 31 |
|
Autor |
Poruka |
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Bogme kad podviknem da vidiš kako se glaca stan
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Mnoge od njih koje gledaju sapunice nece to javno priznati...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
beberon Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Apr 2006 Poruke: 18
|
|
|
|
|
markoP_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun
|
|
Naravno da zaglupljuju zenski mozak. Jer gledajuci te serije zene shvate da se od ljubavi ne zivi i pozele da vode zivot kao u njima gde ce ih muskarci tretirati na najbolji nacin, pa posle mi jadni, siromasni, ruzni, glupi i neuspesni muskarci nemamo nikakve sanse da ih potcinimo zato sto to tako treba. Moze li ista biti gljuplje od toga. Umesto da lepo satima dnevno sede i gledaju kako grupica inteligentnih i pametnih ljudi jurca sa kraja na kraj terena ne bi li ubacili loptu i umesto da poistovecujuci se sa njima zamisljaju fantazije kako su one ronaldo i maradona i kako su mogle to da postignu nego nisu 'tele, one se dale na spanske serije. fuj, serije treba zabraniti zakonom, mislim sta reci, ako hoce da postanu pametnije neka gledaju utakmice, pa cemo reci da su pametne.
|
|
|
|
|
|
NeJoCu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 72
|
|
serije gledam kad moram,kad devojka nece da prebaci,uglavnom se raspravljamo oko toga!!!!sto se mene tice neka gledaju ali cim pocnu da se uporedjuju sa glavnom junakinjom kako joj decko stalno donosi cvece,kupuje dijamante,brilijante.kada zeli da bude kao ona e tada joj postavite ultimatum ili vi ili serija i dosadna poredjenja!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mislim da veliki deo devojaka kod nas pre gleda spance no sto bi se latila nekog posla po kuci a sto je najgore to utice i na njihov nacin svatanja ljubavi sto se vidi kad izadjete doduse ima i momaka koji su pod uticajem spanskih serija
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
zaista me ne zanimaju..definitivno dobijam ospice na samu pomisao na te latinoamericke serije..to ustvari nisu ni spanske sapunice...jadni spanci, verujem da i oni dobijaju nervni napad od ovakvih serija...scenario unapred dobro poznat, propustis 20 epizoda i opet znas sta si propustio..mislim sa mnom muskarci nemaju problema kad su serije u pitanju
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
markoP_BG Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun
|
|
devojke su vrlo nevaljale i nista ne rade po ceo dan samo gledaju spanske serije, trebalo bi ih istuci, bas su grozne :456:
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
markoP_BG je napisao/la sledeće: | devojke su vrlo nevaljale i nista ne rade po ceo dan samo gledaju spanske serije, trebalo bi ih istuci, bas su grozne :456: |
iju :ludak: molim te reci mi da je ovo bila sala ..zar je moguce da zaista tako mislis
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
sad je toga sve manje.naravno da i rade,ne treba preterivati
|
|
|
|
|
|
bracuca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Feb 2007 Poruke: 37
|
|
nece ni jedna da radi samo gledaju sapunice.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|