:: |
Autor |
Poruka |
dobrava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 08 Feb 2007 Poruke: 2 Mesto: BLAGOEVGRAD
|
|
Postovani!
Htio bih da nadjem pjesmu Rodje Raicevica, Ravnica! Ima li nekog ko ima tu pjesmu i da moze da je posalje??? Hvala Vam unapred!
moja adresa je: dobrava@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
OK, lepo je sto si dosao na ovaj sajt, ali...
Kada ulazis kod nekog u kucu, pretpostavljam da postujes domacina, pa tako i ovde treba da se ponasas...Dakle, kao prvo, pisanje velikim slovima je zabranjeno, jer se to smatra vikanjem, a osim toga lepo bi bilo i da procitas Pravilnik ovog dela foruma, pa bi video da si temu trebao da nazoves "dobrava trazi..." i u nju smestas sve pesme koje u buduce budes trazio.
Pozdrav
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Hvala, Vlado. Stranac je pa mu se moze stosta oprostiti. Promenio sam naziv teme u nesto normalnije.
|
|
|
dobrava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 08 Feb 2007 Poruke: 2 Mesto: BLAGOEVGRAD
|
|
hvala moderatoru na opomeni, i obecavam da necu vise pisati velikim slovima....
inace ja sam iz Bugarske i govorim srpski i hrvatski, a osim toga sam zaljubljen i u vasu domacu muziku....
pa zato trazim nekoga da mi posalje pesmu Rodje <Ravnica>
unapred hvala, drugovi moji sa prostora bivse Jugoslavije...
Vlado iz Blagoevgrada, iz Bugarske
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Stize ti pesma
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|