:: |
Autor |
Poruka |
hotsauce1001 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2006 Poruke: 29 Mesto: Beograd

|
|
Pozdrav svima koji ovo citaju.Interesuje me da li neko zna neki program koji konvertuje AVI fajla u AMV fajl>Treba mi posto imam neki MP4 plejer.
[Edit by Zoran_Karavla: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoć, Problem, Da li i slične, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnik-om.]
|
_________________ hotsauce |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
vidi s total converterom ili imtooo converteromm,....i cak potrazi u googlu tipa nesto kao "avi to amv"
|
|
 |
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157

|
|
i ja mislim da mozhe total converter, a mozhda chak i Xilisoft, ali mozhda.. pokushaj..
|
|
|
|
|
 |
novakovic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2007 Poruke: 5

|
|
nabavi si imtoo converter vecinu formata podrzava ...i ja mislim da je na njihovoj stranici bespla trial verzija..mislim ..nisam siguran
|
|
|
|
|
 |
hari16 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Sep 2006 Poruke: 5

|
|
pogledaj na net-u AMV Convertor. ako ne budes nasao posalji mi PP da ti posaljem.
pozz
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|