:: |
Autor |
Poruka |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
sto bi bilo glupo pitanje.. ustvari na to pitanje uopste nema odgovora
isto primjer kako se ljudi dijele na manijake i na pitare...
ima ljudi kojima je to ljubav, ima ljubav kojima se tome smiju i ima ljudi koji u familiji navijaju za drugacije klubove, iako je to vrlo interesantno
|
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Zato sto su Zvezda i Partizan, realno u proteklih 60 godina jedina dva dobra kluba u nasoj zemlji.
|
|
|
|
|
|
laza7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Maj 2006 Poruke: 110 Mesto: Beograd
|
|
Ja ne znam zashto ljudi navijaju za seoski klub kao shto je Partizan ali znam zashto ja i velika vecina navijamo za Zvezdu.To se rechima ne moze opisati.Pozdrav svim Delijama od Laze.
|
_________________ They killed Kenny...U basterds |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Podela na ''naše i njihove'' je jedna od najstarijih sprskih običaja.Srbin i kad je sam deli se sam na sobom:na sebe,na njega samog i njega lično( ).
Ova podela na Delije i Grobare je jedna od retkih koja na samom početku nije donela neke,odnosno,nikakve probleme(ti problemi su došli kasnije u vidu:tuči,medjusobnog vredjanja klubova,igrača,navijača,itd.).
Zna se da za Srbe važi pravilo:
2 Srbina,3 mišljenja,4 političke partije,5 predsedničkih kandidata,...
Ovo je još i dobro.Mi umemo da se ''kačimo'' medjusobno i delimo i za manje stvari,ova podela je ''sitnica''.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ja bi ovako reko, zato što pametni znaju da navijaju za pravi klub.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
rigsong Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Feb 2007 Poruke: 3
|
|
Evo, pokusacu da dam odgovor na postavljeno pitanje. Po mom misljenju ljudi se dele na Delije i grobare zbog jedne, na prvi pogled, vrlo logicne cinjenice, a to je da jedni navijaju za Zvezdu, a drugi za Partizan. Onom kome nije jasno-neka se potrudi da shvati.
Ozbiljno, ova tema je vrh! Ko se samo seti da otvori ovaj topik. Ocekuje nas garant zanimljiva diskusija.
Mislim , ozbiljno ...
|
|
|
|
|
|
supermen91 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jan 2007 Poruke: 29
|
|
pa svi koji su normalni navijaju za partizan
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|