www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Maserati
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Automobili ~
::  
Autor Poruka
Vlada_R
///M
///M

Godine: 38

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 20, 2007 10:38 am    Naslov poruke: Maserati Na vrh strane Na dno strane

Novi Maserati GranTurismo: rec komfort stoji centralno kod ovog 2+2 gde se i pozadi moze sesti komotno. Inace ima 4.2L V8 motor sa 405 ks i balans koji je skoro fifty/fifty (49% nazad, 51% napred) sto znaci da ce biti jaka konkurencija A5-ici i M3-ojci.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 20, 2007 5:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije los a evo malo dodatnih informacija...

GranTurismo pogoni poznati Ferrarijev V8 4.2 s 405 KS. Mjenjač je automatski s adaptivnim modom koji mijenja brzine ovisno o načinu vožnje. Raspored težine je gotovo idealan – 49% je na prednjem kraju te 51 % straga.

....tvoj i u dobru i u zlu....

g_bmw_m3
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 21, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cena ce mu biti vislja od M3-ojke u to budite sigurni!
Sto se tice balansa, svaka cast italijanima u Maseratiju...Mrzim sto ovo pisem ali on je po balansu cak bolji i od ''Porsche-a 911 Turbo'' ciji je balans kao sto vec znate (nap.) 39-61 (iza) a kod ''Ferrarija F430 F1'' je (nap.) 42-58 (iza) koliko se secam! Rolling Eyes

Hvala Vlado na ovoj slici, da je nisi postavio video bih ga tek posle mesec dana jer ne volim bas toliko Maserati ali OVAJ ce sa Ferrarijevim motorom biti prava azdaja na tockovima...
Cak je premasio i cuvenog ''FORDA-a GT-ja'' po balansu... 43-57% Wink

Pozdrav svim ljubiteljima automobila...Vladi_R (racing) Razz Rizmalu, Dixy-ju i Rolling Eyes meni! Razz

Prosto nemogu da mu se nagledam kako izgleda silovito i sportski! A najvise me odusevi i pomisao na V8 ispod haube... Smile

Automobilski (BMW i Porsche) FANATIK!

Poslednja prepravka: g_bmw_m3 datum Sre Feb 21, 2007 8:17 pm; ukupno izmenjena 1 put

Vlada_R
///M
///M

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 21, 2007 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo dobro izgleda. Skuplji ce biti od M3-ojke to da, a verovatno i skuplji od RS5. Sad sto se tice balans je odlican....mada nije nista cudno jer BMW uvek pravi izbalansirane automobile. Na primer 330Ci (51/49) ili M3 E36 (50/50).

Rile_Master
*Master*
*Master*

Datum registracije: 12 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 22, 2007 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A jel postoje neki zvanicni tj detaljniji podaci o performansama ovog Maserati-ja? (osim gore navedenih).

Poslednja prepravka: Rile_Master datum Pon Maj 14, 2007 8:23 pm; ukupno izmenjena 1 put

Vlada_R
///M
///M

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 10:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko ja znam ne postoje. Jos nije izasao oficijalno, mozda ce u Zenevi...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

On menja Coupe/Spyder modele a bice predstavljen na salonu automobila u Zenevi.Tokom 2008 godine se ocekuje i kabriolet(Spyder) verzija...

....tvoj i u dobru i u zlu....

g_bmw_m3
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maseratic je boli glava i ovako, a mogu da zamislim kakva ce tek biti Cabrio verzija...Spyder! Razz Stvarno je lep i deluje nekako mocno, silovito...
Najvise me odusevljava sto je ovo Maserati, a ne kao svaki drugi automobil kojeg svakodnevno srecemo na ulici... Wink

Automobilski (BMW i Porsche) FANATIK!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Automobili ~ -> Maserati Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon