:: |
Autor |
Poruka |
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
probala sam razna sredstva za ciscenje stakala ali ne pomazu.ostaju sve tragovi,a poslije je sva masna
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Kako ja to radim? Prvo natochim u jednu koficu/kanticu toplu vodu. U toploj vodi "rastvorim" technost za pranje chasha, ne posudja. Operem stakla time, potom hladnom vodom, prebrishem papirom dok ne budu suva stakla. Papir ne ostavlja trag, iliti nekakve rolnice, mrvice.
Ukratko.
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
pa sa tecnostim onim, i najbolje se izglenca sa papirom, ili novinom
|
|
|
|
|
|
sivigruja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 204
|
|
|
|
|
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
naj bolje resenje je sredstvo za pranje casa a nakon toga izglancati novinom(papirom)
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Da, sredstvo za pranje casa i posle papirom...
|
|
|
rwieser@htnet-dsl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 46
|
|
uzmite koju staru pamucnu majicu i sredstvo za pranje stakla i sa majicon brisite dok ne nestane sredstva po staklu
|
|
|
|
|
|
DeNy_BoY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Maj 2006 Poruke: 18
|
|
sa sredstvom za pranje stakala
|
|
|
|
|
|
cekiboy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 25
|
|
ima u radnjama ono (ne znam kako se zove), ali sluzi iskljucivo za masinsko pranje casa, znaci OBAVEZNO rukavice, ali zato nema nista da ostane na njemu...
i posle mozes mesec dana prati bukvalno samo vodom, jer ostavlja neki zastitni sloj...
|
_________________ bog te pita koja je to brzina.... |
|
|
|
|
blesavipop Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jul 2007 Poruke: 2
|
|
Ljudi, ja sam cuo, nisam isprobao 8) ,
da ako se posle pranja sofersajbe, blago ispolira sajba sa polovinom jedne obicne jabuke, da kada pada kisa, kapi se ne "slevaju" nego "odbijaju"(ma sta god to znacilo)
da li je neko probao
|
|
|
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
Nisam cuo za tako nesto ja znam za limun da nemagli sofersajbna
A pranje soferke ako je mnogo od cigara prljava sto rekose ovi gore tecnost za pranje casa i sundjer i dobro isamponirati soferku onda dve krpe jedna da bude potpuno suva a druga vlazna prvo dobro obrises sa vlaznom pa sa suvom na kraj i nema greske ima da sija
|
_________________ Pravila Fontane Zelja
|
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Sredstvo za ciscenje stakla, a ako zelite da vam ostane cista i da vam ne trebaju brisaci kad pada kisha, kupite rainclar preparat (ili nesto slicno) uglavnom pitajte u prodavnici auto delova-kozmetike. Mnogo dobra stvar, shoferka ostaje cista, a i kapi kishe se ne zadrzavaju na njoj, nesto sam cuo da posle tog premaza sa unutrasnje strane nema maglenja, naravno to nije vecno tako da s vremena na vreme treba ponoviti postupak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|