:: |
Autor |
Poruka |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Htela bih da upisem FABUS,ali me zanima misljenje onih koji studiraju ili su nesto culi o ovom faxu...Da li ima nekakvog potencijala i da li vredi da se upise...???
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Prvo, kad pitaš za nešto nemoj da napišeš samo skraćenicu jer ne znaju svi šta to znači
Drugo, ne studiram tamo ali možeš da pogledaš ovde sve što te interesuje o tom faxu.
Btw. za one koji ne znaju šta znači FABUS, to je Fakultet za uslužni biznis
|
|
|
Daimonion Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 20 Mesto: beograd
|
|
Imam kolegu koji to studira,kaze da je dosta laksi od pravnog na kome je ranije bio,i to zaista dosta,njemu sasvim ok ide,pre neki dan je dobio 10 iz engleskog...a znam ga dobro,tako da sam siguran da nije bas nesto preterano ucio
Uostalom kao i svaki privatni fax,ko ce da te obori kad platis soma evra godinu? 8)
|
_________________ u pocetku sam krenuo slabo,a ona sam naglo popustio |
|
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
Tu ste u pravu normalno je da se retko pada,ali ima i dobrih stvari za one koji hoce da uche,interaktivna nastava,multimedija uostalom kao i svaki privatan fax,
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
slatkica87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141
|
|
izbor nije loš,ako te zanima i imaš potencijala,onda - uspećeš -
|
|
|
|
|
|
ma11 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2006 Poruke: 97
|
|
prilicna glupost,kazu platis pa klatis,to je za one koji imaju sigurno zaposlenje kada zavrse,imam dosta drugara sa fabusa,niko tamo nista ne uci,steta ako imas potencijala
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Nije mi bitno sto niko ne uci,ja cu da ucim za sebe...I naravno,necu ostati na tome...
Hvala svima na savetima...
|
|
|
|
|
|
ljiljka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 59
|
|
Da li postoji FABUS i u Subotici?
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
ljiljka je napisao/la sledeće: | Da li postoji FABUS i u Subotici? |
Ima oficielni sajt, pishe. Al' evo ovako.
Subotica: Adolfa Singera, 12
Telefon: 024/552-828
E-mail: subotica@fabus.edu.yu
|
|
|
|
fifi24 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Feb 2007 Poruke: 10
|
|
moj savet ti je da ne upisujes taj fax!
definitivno neces nista nauciti, oni i nemaju nastavu! sada su pod evropskim univerzitetom!
ako zelis privatni fax, biraj izmedju bankarske akademije, FEFA i bk uni. oni su najskuplji, ali naucices dosta!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|