:: |
Autor |
Poruka |
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
ajde vi meni recite sto mislite o tome kad cura ostavi decka prek sms-a
jer to se upravo meni sad desilo. ona me samo tako napucala i nece mi se vise javit na mob ni nista
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Mislim da je to nesto grozno!
Jednostavno nije fer sta god da se desilo izmedju vas.
Uvek je najbolje resiti sve u 4 oka...
Ja na to gledam kao nepostovanje.
To je jednostavno kukavicki cin... ruzno je kad ti neko nakuca gomilu gluposti preko poruke a kasnije nece da se javi....
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Babily, mislim da tu postoji vise faktora koje bi trebalo razjasniti. Ukoliko su oni bili u kracoj vezi bez emocija - ne vidim u tom raskidu preko sms-a nista katastrofalno. Raskid je raskid - bio na ovaj ili na onaj nacin.
Ukoliko je to bila dugacka veza prepuna ljubavi, sms je tabu. Mislim da takvim parovima raskid preko sms-a ne bi pao na pamet.
|
|
|
|
|
|
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
Trulo,kukavicki i bezveze!-Pokazuje samo kakva je to osoba!
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Eliot, tu si u pravu ali opet bez obzira na sve, smatram da to nije lepo koliko god da su bili u vezi.
|
|
|
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
sad bi trebalo bit 12 mjeseci da smo skupa e da cak mi je i rekla razlog zasto nece bit vise sa mnom. kaze da joj je bilo lijepo sa mnom i da sam dobra osoba al mi je rekla da joj vise nije dobro u mojoj blizini, ja onako reko nek joj bude
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam inace alergicna na sms. Mnogo mi smeta sto je poslednjih par godina kod vecine sms zamenio i razglednice i cestitke i razgovore...Pa cak i lepe stvari ispisane u sms-u me izludjuju. Ma koliko bilo simpatican ili ruzan sms, on ne moze da zameni zivu rec!
Sto se konkretno raskida preko sms-a tice, pa to je na prvom mestu kukavicluk i linija manjeg otpora. Sigurno je mnogo lakse istipkati 160 karaktera nego pogledati osobu u oci i reci sta imas...I na sve to dobiti povratnu reakciju od te osobe! Nekima je lakse da ne moraju da se suocavaju sa posledicama svojih dela...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
To ti je uobicajeno... Skoro samo tako i mogu, osim izuzetaka!!!
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
najnizi nacin raskida,kukavicki
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
znachi to je neshto uzasno...
i skroz sam protiv sms-a, icq...i tako to...
ali opet ih koristim...
ja sam npr. osoba koja sve kaze u ochi...ili preko telefona :"aj se nadjemo da ti neshto kazem u ochi"
|
|
|
Stark Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise
|
|
meni se to desilo....sve je bilo super...i podzapali se zbog gluposti i sledeci dan malo posle ponoci posalje mi poruku da je bolje da ostanemo prijatelji,i jos na engleskom....i sta reci....budala
|
_________________ Mozda je glupo sto ovo pisem,ali bez tebe ne mogu da disem |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
meni se to desilo i samo cu ti reci pusti tu nezrelu debilku ne razmisljaj o njoj,njoj je tako lakse da rasskine no da ti kaze sve u lice jer je definitivno nezrela tako da okreni se sebi ima mnogo drugih devojaka napolju boljih lepsih i zrelijih,nemoj da praviss glupost kao ja da dajes svoje vreme nekome ko to ne zasluzuje.Iskoristi ga s nekom osobom koja ce te upotpunjavati i s kojom ces znati na cemu si i s kojom ces biti srecan...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|