:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Zašto takozvani macho muškarci imaju više uspjeha kod žena od njihovih kolega po spolu, takozvanih metro muškaraca. U prvom redu stoga jer nisu pretjerano skloni sapunu i kremicama.
Ženama ništa ne miriše kao muški znoj, pokazali su rezultati istraživanja provedenog na sveučilištu Berkley.
Znanstvenici su utvrdili da je kod žena koje su mirisale kemikaliju pronađenu u muškom znoju zabilježen rast razine hormona kortizola te su osjećale seksualno uzbuđenje, brži rad srca i druge učinke.
Znanstvenici su u časopisu Journal of Neuroscience objavili da je ovo ispitivanje izravan dokaz da ljudi izlučuju miris koji djeluje na hormone drugog spola.
Istraživanje se fokusiralo na androstadienon koji se smatra muškim kemijskim znakom. Prijašnja istraživanja su utvrdila da samo mala količina toga djeluje na žensko raspoloženje, seksualno i psihičko uzbuđenje i na aktivnost mozga, no njegovo djelovanje na hormone nije bilo poznato.
Taj derivat testosterona nalazi se u muškom znoju, slini i spermi, a miriše po mošusu.
Znanstvenici su mjerili razinu hormona kortizola u slini 48 žena nakon što su 20 puta udahnule androstadienon.
Tijelo izlučuje kortizol kako bi pomogao u održavanju uzbuđenja i osjećaju ugode, a odgovora na stres i druge funkcije. Razine kortizola kod žena koje su udahnule androstedienon je narastao u roku od 15 minuta i ostao je na povišenoj razini oko sat vremena. U skladu s rezultatima prijašnjeg istraživanja, žene su rekle da se bolje osjećaju, da osjećaju seksualno uzbuđenje, imale su povišeni krvni tlak, ubrzani rad srca i disanje.
Net.hr
08.02.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Znaci, da se ne tusiramo?
|
|
|
|
|
|
mare77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Feb 2007 Poruke: 2
|
|
Pa nisu otkrili toplu vodu!!! Samo potpuno neiskusni nisu doziveli to otkidanje kada se nadje koza na kozi i ona oseti tvoj znoj! Naravno da nece da kaze sto se nisi istusirao, nego...
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
mare77 je napisao/la sledeće: | Pa nisu otkrili toplu vodu!!! Samo potpuno neiskusni nisu doziveli to otkidanje kada se nadje koza na kozi i ona oseti tvoj znoj! Naravno da nece da kaze sto se nisi istusirao, nego... |
... nego sta? "Lepo mirises dragi, bas me uzbudjuje miris tvog znoja... Dozvoli mi da te malo liznem ispod ruke i da ti isisam sline iz nosa..."??? Jeste da u znoju ima feromona, ali miris znoja sigurno ne moze da uzbudi.
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Nisam sigurna za znoj fizikalca,
ali ja uzivam da se posle sexa odmaram na njemu...I on i ja mokri.
O da, to me uzbudjuje Cak vise od zajednickog tusiranja.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Nisam sigurna za znoj fizikalca,
ali ja uzivam da se posle sexa odmaram na njemu...I on i ja mokri.
O da, to me uzbudjuje Cak vise od zajednickog tusiranja. |
To je sasvim druga stvar. Kad nekoga volis, sve ti je lepo. Ali sigurno te ne bi uzbudilo da upoznas momka a on smrdi na znoj.
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Naravno da ne.
Ali zar nije fascinantno da moze skroz sexipilno da ti deluje tvoja oznojana devojka dok se vraca sa treninga?
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Zamislite bedak da vam dodje devojka i zabrani vam da se kupate jer se lozi na smrad vaseg znoja
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
jos mi ni jedna zenska osoba nije rekla da voli da muskarac "mirise" na znoj,tako da naucnici ocigledno nemaju pojma
|
|
|
|
|
|
gucci_novosadjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 158
|
|
Izvinjavam se moram da se ubacim...............ne znam ja shta istrazivanja kazu ali ja kad osetim dfa mushkarac "mirishe" na znoj.............GLAVOM BEZ OBZIRA!!!! Daj bre to je odvratno........... ajde dobro kada si na njegovom treningu pa ti pridje onako znojav ali ne smrdi (to i mogu NEKAKO da podnesem) ali neki frajer da mi pridje i da osetim znoj to je baaaaaaaaaaaaash nisko!!!
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
gucci_novosadjanka je napisao/la sledeće: | Izvinjavam se moram da se ubacim...............ne znam ja shta istrazivanja kazu ali ja kad osetim dfa mushkarac "mirishe" na znoj.............GLAVOM BEZ OBZIRA!!!! Daj bre to je odvratno........... ajde dobro kada si na njegovom treningu pa ti pridje onako znojav ali ne smrdi (to i mogu NEKAKO da podnesem) ali neki frajer da mi pridje i da osetim znoj to je baaaaaaaaaaaaash nisko!!! |
apsolutno se slazem
|
|
|
|
|
|
|