www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Istorijski lik - Junak
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Istorija sveta ~
::  
Autor Poruka
mirotvorac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 16 Maj 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 1:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bic boziji, zahvaljujuci delima.

ne kontam ove sto nabrajaju mitske likove.

mina_maca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: zini da ti kazem

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kleopatra mada ima jos jedan....kojeg se ne mogu sjetiti Rolling Eyes

stefan80
$$ Ђавољи адвокат $$
<b>$$ Ђавољи адвокат $$</b>

Godine: 44

Datum registracije: 06 Nov 2006
Mesto: $$ DEVIL LAND $$

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tu je naravno na prvom mestu Milos Obilic koji me je inspirisao svojom hrabroscu i covek koji se drzao svoje reci do kraja,takvih ljudi ja mislim da vise i nema!Dok od stranih me je uvek fascinirao Hitler,naravno ne podrzavam njegova ubijanja ali taj covek je svojom pamecu skoro ceo svet pokorio(bio je veliki vojskovodja) i da ga je slusao car Hirohito mi bi sad ovu zemlju zvali Nemackom(srecom po ga nije poslusao)ko zna malo bolje istoriju razumece me sta sam hteo da kazem!On je znao sta se sve sprema zato je i radio to sto je radio!

I put od hiljadu milja mora poceti jednim korakom

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trenutno mi se u glavi vrzma jedno ime:Nikola Pasic.Lepo nam je govorio(nama Srbima) da ne pravimu drzavu sa Slovencima i Hrvatima jer je to utopija,vec da pravimo kraljevinu Srbiju,a ove nase budale(jesu budale sve ukjlucujuci i kralja Aleksandra) koje su tada bili na na vlasti bukvaklno oterase coveka iz politike.Hteli ljudi Jugoslaviju,dobise je i "usrecise" nas(Srbe).

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

miss_jazzy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: nish

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 3:55 pm    Naslov poruke: JaZzYlIcIoUs Na vrh strane Na dno strane

Aleksandar III. Veliki,Aleksandar Makedonski.....
bio je najmladji a ipak jedan od najvećih osvajača u istoriji.U bici je uvek bio na celu udarne jedinice, neustrašiv...

Džingis kan...
Njegovo carstvo je bilo preko preko 35 miliona kvadratnih kilometara...pravi vojni genije.

Stefan Uroš IV Dušan Nemanjić...
Zato sto su sudije bile dužne da sude po zakonu, a ne da sude po strahu od cara Exclamation

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2007 12:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad se sagleda sve od početka našeg postanka, mislim da je svako vreme iznelo svoje heroje. U ovoj burnoj prošlosti greh bi bio izdvojiti bilo koga, jer su njihova imena i dela danas istorija.

S obzirom, da nam je društvo, moralne norme i prioriteti krenulo u neku ćoravu stranu, mislim da mnogi od nas treba da se zapitaju da li bi i oni uradili bar približno isto kao i nijihovi preci. Question Exclamation

EVIL ANGEL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 12 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 14, 2007 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Milos Obilic srpski vitez!

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 02, 2008 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajduk Veljko Petrović!

" Narode, kad u mene ima, kome god treba neka dodje da mu dam.
Ali, kad u mene nema, ja ću oteti u koga god znam da ima".

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 02, 2008 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vojnik: Milos Obilic
Politicar: Nikola Pasic

afibamarih
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 105

Datum registracije: 29 Feb 2008
Mesto: Arcadia

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mucije Scevola- zbog hrabrosti; Marko Porcije Katon-zbog postenja; 306 Fabija-zbog zrtvovanja za Otadzbinu; Junije Brut(prvi rimski konzul, predak Marka Junija Bruta, ubice tiranina)-jer je sinove osudio na smrt jer su hteli da vrate na vlast poslednjeg rimskog kralja Tarkvinija Superbusa. Dao je primer kako je zakon isti za sve; rimski imperator Titus-zbog dobrote i prostodusnosti.

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 26, 2008 8:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm,mnogo ih je i ne bih jednog coveka stavljao ispred drugog jer je svako u svoje vreme bio veoma zasluzan pa se sa tim i ne mogu porediti,meriti/takmiciti..svako od njih je ostavio poseban i prepoznatljiv pecat u istoriji za buduca pokoljenja..
Kad su nasi u pitanju to bi bili otprilike: Maj. Gavrilovic, Milos Obilic, Vojvoda Stepa i Vojvoda Putnik, Gavrilo Princip, Karadjordje, Milan Nedic, Car Dusan Silni, Knez Lazar, Nikola Tesla, Nikola Kavaja, Njegos, Vuk Karadzic, Stefan Nemanja i jos mnogo drugih,ne zelim vise da nabrajam da nekog ne bih propustio i tako se ogresio uzimajuci u obzir njegova dostignuca Cool
Hm,a kad su Stranci u pitanju: Fridrih Barbarosa, Napoleon, Aleksandar Makedonski, Julije Cezar, Car Hadrijan, Fridrih Nice, Wagner, Kralj Ricard (lavlje srce), Dostojevski, Jermontov..mnogo ih je bre Razz

Kad je nabrajanje imena u pitanjuto bi otprilike bilo to,mada su neizostavni i oni ljudi cija se imena ne mogu cuti u knjigama ili nekim blok baster filmovima a koji su uistinu zasluzni za istoriju danas ovakvu kakva je a bez kojih svi gore navedeni ne bi imali smisla,a to su svi oni ljudi koji su ziveli,radili i ratovali u njihovim vremenima stvarajuci civilizaciju ovakvu kakvu je mi danas imamo Wink

I naravno neizostavne licnosti i ljudi iz danasnjice koji trenutno kroje istoriju i koji ce se jednoga dana naci rame uz rame sa gore navedenima Very Happy Radovan Karadzic i Ratko Mladic,kao i svi Srbi koji su poginuli,ostali invalidi ili su nestali,naravno i ljudi koji su ziveli u Srbiji sa onima koji su silom prognani sa prostora na kojima su ziveli,jednostavno svi Srbi koje je zadesila patnja i strahote rata od 1990 do 1999 godine...pa cak i na ovamo od 99 uzimajuci u obzir nase mucenike koji i dan danas zive na okupiranim Srpskim teritorijama kao sto su Republika Srpska Krajina,Republika Srpska,Kosovo i Metohija,pa cak i sama Srbija!

Malo poduzi odgovor,al' W.T.F. hehe Cool

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 8:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dve licnosti iz 20. veka:

1. svetski rat ----> Zivojin Misic
2. svetski rat ----> Pavle Djurisic

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Istorija sveta ~ -> Istorijski lik - Junak Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon