www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jugovic dosao do 4000 :)
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugovicu, svaka cast. Cestitam ti od sveg srca. Nadam se da ces bar jos 50000 upisa da budes ovde sa nama. Smile

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 4:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yugo cuvam ti ledja...ne brini...Leggy mi je odavno na spisku... Twisted Evil 8)

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti puno lovegoddess...!!

jos 50.000??? znaci do 54.000?? hmmm... pa ako me tako lepo pitas, cu pristati na to! Mr. Green

PS: hvala Matiya, znam to da cenim... znaci 2 protiv leggy (i sigurno predator-a)... bice zanimljivo! 8)

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heheh....jesu oni imali neku kafanicu...cccc...

tu sam...da znas...heheh... 8)

lovegoddess
Veštica
Veštica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nadam se da nisam preterala sa kolicinom!? Ja to samo necu ti da ides... Wink

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Wizard je napisao/la sledeće:
Yugo cuvam ti ledja...ne brini...Leggy mi je odavno na spisku... Twisted Evil 8)

Ima tu jedan mali problem.... Da bi dosao do leggyja moras prvo mene proci Twisted Evil 8)

@Jugovicu sto se tice onih 100 postova nisi razumeo... ja sam rekla da NESMES napisati vise od 100 postova na dan,znaci u roku od 24 h ..inace ce te banujemo RazzRazzRazz

(posto ti u roku od 24 h imas 300 postova,cik sad predji 100 RazzRazzRazz)

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iiih lovegoddess, ne znam sta bi bas imala od toga da ja ostanem ali bas si to slatko rekla! Wink

Sanjiceeeeee... hajd mars mars u klub vestica da nebi dobila po guzi! Razz

a sta se tice 100 postova... odavno si trebala da me banujes! Very Happy

PS: stvarno 300 na dan?? pa ja sam ocigledno stvarno LOOD Smile

lovegoddess
Veštica
Veštica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A sto moram da imam nesto od toga? Nemam apsoltno nista, ali eto, bilo bi mi drago. Wink

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugovic je napisao/la sledeće:
Sanjiceeeeee... hajd mars mars u klub vestica da nebi dobila po guzi! Razz

a sta se tice 100 postova... odavno si trebala da me banujes! Very Happy

PS: stvarno 300 na dan?? pa ja sam ocigledno stvarno LOOD Smile

Kome ti marsh??? Shocked Mali osvetnicki sam raspolozena,ne izazivaj sudbinu Twisted Evil 8) Twisted Evil 8)

P.S.Nisam pratila koliko imas na dan,ali tu si negde Razz

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro lovegoddess, a meni je drago da si se aktivirala tako lepo na nasem forum-u i da si stigla vec do 100 upisa! Smile ... pa cu da ostanem ovde ako ti budes dalje ovde lepo postovala...

Sanjiceeee trazi more drugu zrtvu, danas sam previse dobro raspolozen, da se tu cackam s tobom oko sudbine! Razz Mr. Green

lovegoddess
Veštica
Veštica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dogovoreno! Smile

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugovic je napisao/la sledeće:

Sanjiceeee trazi more drugu zrtvu, danas sam previse dobro raspolozen, da se tu cackam s tobom oko sudbine! Razz Mr. Green

Ja zrtvu vec imam,samo ta osoba to jos nije shvatila hahaha 8)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovic dosao do 4000 :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon