www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

14. februar
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Trfac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

problem je sto je cvijece vise isfurano,svake godine svi nose samo cvijece,najbolje je uzeti neku sitnicu al slatku,to cure hoce zapravo, cvijece je postalo formalnost i vrlo ocekivano.

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jos nisam nasao devojku koja me zasluzuje u potpunosti.Ali...ako je nadjem ona ce od mene dobiti sve ono najbolje...pocev od moje fizike pa do svega ostraloga.
Ima da je tretiram kao kraljicu, i pored mene ce uzivati stalno.

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 8:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gacice sa natpisom 51%angel
49%devil Very Happy

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dan zaljublj... cega? Rolling Eyes Devojci, kojoj devojci? Rolling Eyes Trenutno sam bez devojke tako da nemam kome da kupujem a da imam bilo bi to sigurno nesto orginalno sto bi pamtila bar neko vreme Wink

mateoli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da cu planiranih 100 e potrosit u alkohol, sta da se radi dewojcice wise nemaaaaaaaaaam Very Happy Very Happy Very Happy

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 3:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verovatno nista.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Što nisi pitao i ženski svet? Wink

Reci kakva ti je riba, šta voli...I savet stiže! Wink

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

ALEEX
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: iza 7 mora,brda itd....

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znas kakva je...zaljubljena,lepa,zgodna,duhovita,pametna sve NAJ.

thanatos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 21 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

recimo zlatni privezak u obliku srca i neka vecerica

funny pictures

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos nisam odlucio.verovatno neko cvece

KZS
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Mar 2005
Mesto: Apatin

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 12, 2007 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mrzim taj dan...
Plisanu igracku

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sorry sto se mijesam...al treba vam savjet iz zenskog ugla hehe
cvijece je uvijek super al nemojte da to budu ruze...mislim ruze su prelijepe i sve super al su postale toliko uobicajene...probajte mozda sa gerberima, orgidejama ili nesto slicno. oni u duzim vezama mogu pokloniti i neku sitnicu od nakita ( heheh ali niposto prsten osim ako necete da je prosite)...neko je spomenuo privjeske za lancic, mislim da je to super, tako romanticno i uvijek ce ga se sjecati, a mozda uspijete naci medaljom pa stavite svoju i njenu sliku u njega. i romanticna vecera u dvoje je izvrsna ideja...al manite se gluposti tipa plisanih igracaka osim ako vam cura ima 12 godina...istina jesu slatke, ali sve ih imamo punu kucu...dobijamo ih za rodjendane, godisnjice, ... probajte nesto novo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> 14. februar Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon