www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

HVALA
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
bdrobjnak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam sto postojite.Kako se pridruzi ovoj predivnoj,veseloj i iskrenoj druzini moj zivot je lepsi Very Happy

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svim Tvorcima domaci. de
hvala sto ste mi dali sansu da upoznam ovde divne ljude...Nebi da nabrajam nikoga od njih da nezaboravim nekoga
Ali Care tebi i nenadu i sanjici najvece hvala...

i svim ostalim clanovima i moderatorima hvala jer su nekada znali da me smire kad sam u depresiji ili neraspolozena i da me razvesele...
ljudi VOLI VAS VASA LARA!!!!

( ovo sa zahvaljivanjem mi izgleda ko neko oprastanje Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 8:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta reci osim da jako volim ovaj sajt...bez obzira na sve smatram da su svi ok i da su svi zaista super....
Svi su uvek raspolozeni za zezanje...
Zaista jedno divno mesto koje me uvek oraspolozi kada sam tuzna... Wink

Pozz i poljubac za sve...

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemam reci da opisem koliko sam zahvalna svim ljudima ovde
uvek su bili tu da me oraspoloze i nasmeju
jedno veliko hvala tvorcima ovog sajta jer su nas okupili ovde da se druzimo i zabavljamo
pozz i hvala svima na druzenju....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 22, 2007 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pinkie je u pravu...sta reci osim da je ovde pravo druzenje i ludilo i jos mnogo toga... Wink

*Trola41*
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 26 Mar 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 07, 2007 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala svim korisnicima koji su bili uz mene i u ono vreme i u ovo
moja greska-banovanje-ali opet sam tu,redje nego pre-steta sto smo sse onako glupo bilirastali
ali hvala svima opet
i nenadu i duletu i vim dobrim ljudima sa ovog sajta Smile
naravno... ivanka...jr...dixy...sanerka...mnogi drugi..ljubim sve ovde

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Caru Dusanu koji mi je ponudio mesto moderatora na ovom sajtu. Wink
Rekao sam Duletu da cu videti pocetkom jula da li cu prihvatiti mesto ali evo sada posto sam upisao Elektrotehnicki fakultet u Beogradu ipak kazem da mi je zao ali da to mesto prepustam nekome druom.
Ja ako stignem napisacu po neki post, ako nekome treba pomoc ili nesto ali za mesto moderatora ipak nemam toliko vremena ni zivaca. Ipak ovo je jedan ozbiljan forum i to svakom moderatoru treba.

Hvala jos jednom. Wink

We walk around just playin' the violin behind you

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 6:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala i tebi na iskrenom odgovoru. Neki bi prihvatili samo da bi mogli da "nose" status, u tvom slucaju se vec vidi ozbiljnost i odgovornost prema poslu. Steta za nas, a tebi puno uspeha u predstojecim poduhvatima.

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

**Ghost_Rider**
Banovan!

Iskusni član
Iskusni član

Godine: 30

Datum registracije: 10 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 12, 2007 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala caru Dusanu silnom i Nenedus sto postoi domaci de

.::CipiRipi::.
divlja macka
divlja macka

Godine: 45

Datum registracije: 26 Maj 2007
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 16, 2007 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj sajt je prvi sto mi se tako jako dopao da sam na njemu tako rado jer su svi ovde stvarno fantasticni i mnogo mi se svidja da mogu negde da svratim kao u moje devojacke dane i daa se malo zezam i caskam itd.To mi mnogo nedostaje ali pored vas sam taj osecaj opet dobila jer je lepo kad se snekim druzis,a ja nevolim da budem sama!!

Hvala sto vas ima Mr. Green

Eternity
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 08 Jun 2005
Mesto: NY-NJ

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 23, 2007 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

3 predivne stranice, ispisane sa puno ljubavi i iskrenosti. Very Happy
Zaista ste obavili dobar posao i skidam kapu! Jedan od najjacih YU sajtova.
Zahvaljujem Vam sto postojite!

btw, jedno pitanje ako nije puno.. ko je Sanjica i da li je danas aktivna?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 23, 2007 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sanjica je bivsi mod i clan a koliko ja znam, nije aktivna na sajtu

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> HVALA Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon