:: |
Autor |
Poruka |
kronkec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 8
|
|
ja sam do skoro imao net preko modema i za samo jedan mb trebalo mi je 5 minuta a jos plus troskovi telefona ...
sada imam net od 1mb u minuti i ok je (ali naravno nisam koristio nikakvo ''ubrzanje'' jednostavno platis i kraj price)
|
|
|
|
|
|
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...
|
|
kronkec je napisao/la sledeće: | ja sam do skoro imao net preko modema i za samo jedan mb trebalo mi je 5 minuta a jos plus troskovi telefona ...
sada imam net od 1mb u minuti i ok je (ali naravno nisam koristio nikakvo ''ubrzanje'' jednostavno platis i kraj price) |
A koji net koristis???
Ja imam wi-fi 160/160kbps, i down mi je od 15-20 kb/sek. Stabilan je i prilicno kvalitetan...Inace, koliko ja znam, brzina ne moze da se povecava, niti da bude vise od onoga koja je trenutno...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona... |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Moze da se obrza nesto vrlo malo i to u odredjenim situacijama... modem recimo html stranice jako brzo otvara zato sto ima ugradjenu kompresiju pa i ako teoretski moze da ima 56kbps on u praksi te stranice skida sa 300-400kbps zato sto kompresuje sadrzaj, pa ako stranica ima 200kb, kompresovana je recimo 20kb, a za to mu treba 4-5 sec...
1mb po minutu odgovara brzini od 128kbps
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
....da ako je dl oko 15kb/sek sto kod vecine WiFi provajdera nije slucaj....
---
Edit
ili da budem precizniji za 1mb po minuti treba imati brzinu dl-a od 17.066666666666666666666666666667 kb/sek
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
saleivana Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 91
|
|
Internet nemoze da se ubrza jedino ako zatrazis od providera da uzmes drugu vezu ali skuplju!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|