:: |
Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Moze li ups? Cuo sam da on kontrolise napon struje.
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Pa recimo da je tako. Ups ustvari filtrira napon.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Bili* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 161
|
|
Meni je jedna maticna ploca crkla od statickog elektriciteta - tako, ako stalno nesto menjate unutar racunara, prvo se hvatajte za kuciste, a onda za maticnu plocu
|
|
|
|
|
|
bosut2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 52
|
|
prvo proveri postojece komponente!Skini svoju grafiku i stavi neku drugu ili nju probaj kod nekog drugog.Vrlo je moguce da je ona otisla!
|
|
|
|
|
|
mladen3006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Nov 2006 Poruke: 3
|
|
ja bih ti predlozio da otvoris komp, i da izvadis ram, i ponovo da ga ubacis .. i mislim da ce to resiti problem ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja bih ti predlozio da otvoris komp, i da izvadis ram, i ponovo da ga ubacis .. i mislim da ce to resiti problem ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
astrolog Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2006 Poruke: 27
|
|
Pomoc drugari, nisam hteo da otvaram novu temu mislim da je ovde adekvatno mesto da potrazim pomoc Hitno mi je potreban kod za aktivaciju Norton anti virus 2007 ako neko poseduje ili zna gde mogu da nadjem neka javi
[Edit by Zoran_Karavla: Svaki vid Piraterije i drugog kršenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnik-om.]
|
_________________ Mi dolazimo iz grada gde su klinci kriminalci,oko vrata lanci,na majci poznatih firmi znaci |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|