:: |
Autor |
Poruka |
Amerigo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202

|
|
divno je filozofirati. Mislio sam upisati filozofski fakultet ali mi se nije dalo. da li je neko od vas se odlucio na taj korak da studira Aristotela, Nitschea itd. Da li je neko od vas mozda zavrsio fakultet filosofije?
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Ne, ali sam imala u jednom semestru predmet filozofiju. I to mi je bilo previše ma ne mogu ja to, dosadno mi je. Recimo, više mi se sviđa sociologija. To sam mogla nekako preboliti.
|
|
|
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
ne znam,meni ta filosofija nikad nije bila jasna i nikad ne bih mogao da je studiram
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
ja sam na Filozofskom faxu, ali sam smer pedagogija...filozofiju samu ne bih mogla studirati...jednostavno me ne zanima
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
Imao sam u ovom semestru i dobio sam 9 alal mi vera. Svakako ucenje filozofije mi je pomoglo! Ali ne bih studirao filozofiju to je previse. Planiram samo da citam knjige od filozofa ali da studiram filozofiju nikako!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|