:: |
Autor |
Poruka |
dejmat Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Jan 2007 Poruke: 93 Mesto: Beograd
|
|
Blago receno, ovo katastrofalno stanje u nasem fudbalu utice na rejting nasih igraca u svetu.Da li postoji osoba koja moze pomoci nasem fudbalu, koja moze pokazati da nije sve tako crno a stvarno imamo dobre igrace?
|
|
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
ista stvar ko i u hrvatskom nogometu mislim da tu nema pomoci jedino da se pojavi neki abramovic koji bi pomogo
|
|
|
|
|
|
Soomi Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 111
|
|
Ronaldinjo bi nam dobro dosao!
|
|
|
|
|
|
jasko_21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 156
|
|
Ma ima i dobrih strucnjaka al im ni savez ni navijaci ne daju slobodu pa ni nemogu nista uradit, svi nesto prigovaraju daju neke savjete pa na kraju nemoze ni radit svoj posao kako treba, kad puste nekog da radi kako zna i kako hoce tek ce tad napredovat, jer ima dobrih igraca predobrih cak al to je najveci problem, javnost
|
_________________ LJUDSKA PAMET JE OGRANICENA AL GLUPOST NIJE |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Imamo mi dobrih igraca ali nemamo para da ih zadrzimo u zemlji...Vidic, Stankovic, Pantelic, Ljuboja (mada ga ja ne volim preterano ali ipak nije losh), Stojkovic, Jankovic i mnoogi drugi...imamo mi mnogo dobrih igraca ali oni ovde nemaju perspektivu...mislim nema je niko, ali dobro sad, to je druga prica...
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
kad bi ronaldinjo imao nas pasos druga bi to prica bila
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|