www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koja su ubistva uticala na Istoriju?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Istorija sveta ~
::  
Autor Poruka
Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neko je napisao ubistvo Isusa, ja bih se složio sa tim, zamislite da nije toga bilo, gdje bi hrščanstvo bilo bez toga?

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 5:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ubistvo Johna Lennona!

...ako nista drugo onda za to da se Beatlesi vise nikad nisu mogli sastati. Mada postoji teorija da su ga maknuli politicki mocnici, nesto im je smetao.

Laf81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ubistvo dr. Zorana Djindjića-svakako! takav mozak i harizmu Srbija neće skoro videti!!!

MIXREKOK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 3:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koliko ja znam jos od ubistva julija cezara pa do danas ne znam ni jedno ubistvo nekog drzavnika koje je ucinjeno bez politickih ili kvazipolitickih ambicija mozda je jedino izuzetek Ana Lind
ali definitvno je da taj izuzetak potvrdjuje pravilo

mitkovicb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bajadk je napisao/la sledeće:
Ubistvo Linkolna, Kenedija, Palmea, Romanova, Indire i Radziva Gandi, Mahatme Gandija....itd.......Mozda i ubistvo Kralja Aleksandra ( sto se tice Jugoslavije, neznam koliko je znacajno za svijet)

Pa svakako Djindjicevo ubistvo jeste. Ipak je on skolovan na zapadu Smile

Zivojin Misic
Vojvoda
Vojvoda

Godine: 38

Datum registracije: 04 Sep 2005
Mesto: Србија(Београд)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno, jedno od najznacajnijih ubistava u istoriji je ubistvo Franca Ferdinanda

hitl
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zivo utice na razvoj planete i njenu buducnost a ne samo ubistva !!! Ima tu mnogo razloga, motiva i tako... NEbi o tome. To je istorija i bolje da gledamo napred nego nazad

Petar24400
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 15 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ubistvo muve koju sam upravo ubio!!!!!! Evo sad sam zaboravio sta sam hteo da napisem muva me je zbunila a siguran sam da bi to sto bih napisao promenilo necije mishljenje!!! By : Ubica

Setih se neceg drugog Ubistvo Draze Mihajlovica!!! Ali pre svega sakrivanje njegovog groba! To je liku D.Mihajlovicu dalo mesto mucenika i postao je zbog takoreci mita "srpski junak" !Koga licno ne volim!!!!!

[Edit by Annabel_Lee: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

rade90srbija
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 05 Jan 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 1:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vezano za nas, najznacajnije ubistvo je ubistvo Franca Ferdinanda... A za svet: cini mi se da ubistvo Atile Hunskog dosta promenilo tok istorije... ali sva ova ubistva su ono "sta bi bilo kad bi bilo"... tako da nije potrebno rasptavljati o njima...

Stark
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Apr 2006
Mesto: paradise

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 2:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmhmh...ubistvo Franca Ferdinanda je bio samo povod za I svetski rat,razlog je sasvim drugo....mozda ubistvo Gandija,Kenedija,i verovatno ce doci do promena sada kada je pogubljen Sadam Husein...

Reponja
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 13 Avg 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 3:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rade90srbija je napisao/la sledeće:
Vezano za nas, najznacajnije ubistvo je ubistvo Franca Ferdinanda... A za svet: cini mi se da ubistvo Atile Hunskog dosta promenilo tok istorije... ali sva ova ubistva su ono "sta bi bilo kad bi bilo"... tako da nije potrebno rasptavljati o njima...

Atila nije bio ubijen, iako cesto to zeli da se prikaze, mozda da bi stvar izgledala misterioznija i egzoticnija.

gagily
Banovan!

***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Johna i Roberta Kenedy-ja
dokazuje demokraticnost americkog drustva sto se tice slobode misljenja
(u stvari zataskava militantnost veceg dela nacije.)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Istorija sveta ~ -> Koja su ubistva uticala na Istoriju? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon