www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta vam je vaznije....?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
bozayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bitno mi je i jedno i drugo i pokusavam da balasirma sada koliko uspevam ne znam niko se ne zali ni zena ni prijatelji

beba_anchy
*** mai anđeo ***
*** mai anđeo ***

Godine: 39

Datum registracije: 08 Jan 2007
Mesto: zege:p:D

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oboje je bitno..
ali prijatelji su uvijek tu Wink , a kao sto je netko napiso ljubav je prolazna 8)

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta vam je vaznije... Prijateljstvo ili Ljubav?

Meni je ljubav vaznije, nisam ni sama to znala dok nisam odlocila da mi najbolji prijatelj postane ozbiljna veza!

Nasta ste spremni zbog Ljubav da radite?

Za ljubav cu sve da uradim nije bitno sta, ako volim onda volim i dajem sve od sebe, iako mislim da to nije bas pametno!

Sta nebi nikad uradili zbog Prijatelja?

Nema sta nebi ako modu pomoci ili nesto uraditi za prijatelja bez neka steta za meine, ja cu da uradim! „Cini dobro da bi ti se dobro vratilo“

Dali je tesko imati dobrog prijatelja i svoju veliku ljubav?

Prijateljstva izmedju zene i muskarca nema u to sam sad 100% sigurna. Ali mislim da jeste jer bi se taj drug zaljubio ili bi decko bio ljubomoran a ti kao djevojka i drugarica stajala bi izmedju njih tako da bi ja to pokusala da izbjegnem!

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa to jedno bez drugog ne moze da funkcionise Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je tesko pitanje.
vazno mije prijateljstvo, jer ako imas pravog druga i prijatelja, sta god da ti se dogodi on ce uvek biti uz tebe. I pomaga ce ti koliko moze, prijateljstvo je nesto najlepse u zivotu.
Ne bih mogla da ubijem zbog prijatelja, ne bih mogla da ostavim decka zbog prijatelja, jer ako mi je pravi "jaran" nece od mene to traziti ma koliko da mi je los decko, potrudice se da mi dokaze da je los...

Ljubav je takodje jako bitna, jer bez ljubavi, nema zivota.
Treba upoznati pravu osobu skim ces citav zivot provesti, kraj njega se buditi i zapati.
Sad ako se moje drustvo ne dopada mom decku, ne moze traziti od mene da se odreknem svojih prijatelja, to nikad. Mora ih prihvatiti, mora biti tolerantan, i obrnuto...

stefan80
$$ Ђавољи адвокат $$
<b>$$ Ђавољи адвокат $$</b>

Godine: 44

Datum registracije: 06 Nov 2006
Mesto: $$ DEVIL LAND $$

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 3:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Te dve stvari idu jedno uz drugo,nemoguce ih je razdvojiti!To se ne moze razdvojiti jer ljubav tvog zivota je u stvari tvoj najbolji prijatelj kome mozes uvek da se obratis za sve i uvek ce biti uz tebe,u dobru i u zlu!

I put od hiljadu milja mora poceti jednim korakom

kosovka devojka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 03 Jan 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubav nema cenu kazu neki ali je danas tesko naci onu pravu tu ima mnogo obmana,prevara,lazi...ako se nadje ono pravo isto moze biti puno drugih prepreka kao npr da je taj neko druge rase,nacionalnosti,vere..neko koga vasi prijatelji,roditelji nebi prihvatili...ali opet ona prava je najsladja i ako ume najvise da zaboli

A prijateljstvo za mene je svetinja,prijatelja nikad nemozes slagati a ti ko prijatelj vredis onoliko koliko das,oprostis i pomognes a ne od onoga sto nazad dobijes i sto ti se vrati

prijateljstvo je svetinja kao i zemlja u kojoj smo...godine lete mnogo toga se gubi samo ostaje prijatelj da stiti srce da bol ne oseti...smrti oko nas je puno tezak je zivot ovaj samo veru u boga imam a u prijatelja trazim spas

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 3:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvazniji je prijateljski odnos prema svakome,pa i prema partenru!
Znas kako se kaze...ruke se peru ,ali obraz ne Wink

plass_chamoice
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sa 19 godina se drami bez veze. veruj mi, sve se to namesti kako treba

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 2:31 pm    Naslov poruke: Re: Sta vam je vaznije....? Na vrh strane Na dno strane

nenica1 je napisao/la sledeće:
Sta vam je vaznije... Prijateljstvo ili Ljubav?
Nasta ste spremni zbog Ljubav da radite?
Dali je tesko imati dobrog prijatelja i svoju veliku ljubav?

Možda sam monotona, ali držim se pravila i tako se i osjećam da su mi važniji prijatelji nego ljubav, jer ću njih uvijek imati a dječke mogu mjenjati. Možda će drugačije ( i vjerovatno hoće) biti kasnije u životu kad budem imala netkoga s kim ću djeliti život, tad ko zna što će biti od prijatelja. Ne kažem da ću ih tada sve poostavljati, jednostavno će bit drugačije.
No, trenutačno mi je zaista bitno da imam prijatelje, jer ih znam dulje, znam da će biti uz mene uvijek i za provod i za glupiranje.

Kasnije u životu ću imati svog čovjeka za to.Neću se zamonašiti a ni zbog prijatelja ne upoznavati nitkoga.
I nije teško imati dobrog prijatelja i veliku ljubav.

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo vise su mi vayniji prijatelji nego ljubav !Ali pravi prijatelji!
Ali treba znati da se to sve uskladi jer tako trpe obe strane pa moze doci do gubitka obe strane

miljanaxl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam...mozda prijateljstvo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Sta vam je vaznije....? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon