:: |
Da li mislite da je Beovizija 2007 namestena??? |
Da |
|
43% |
[ 13 ] |
Ne |
|
56% |
[ 17 ] |
|
Ukupno glasova : 30 |
|
Autor |
Poruka |
UKRATKOSS Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar
|
|
Dok se u drugim drzavama vec zna ko ce ih predstavljati ove godine na Evroviziji u Helsinki-u, nasa beovizija kasni.(ne znam zasto ne uopste i ne cudi).Sta ste culi,Sta se suska o beoviziji?Ja samo znam da ce se odrzati 7 i 8 marta. Ko ucestvuje?Ko je favorit?
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
E, jos se ne zna ni kad ce raspisati konkurs. Mnooogo si poranila.
|
|
|
kopmania Iskusni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
Uvek je beovizija bila u martu
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Tacan datum je 7 mart...imate artikl na danasnji blic i imena pevaca ko ce ucestvovati...
|
|
|
|
|
|
Snow-White Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 50 Mesto: SABAC
|
|
nisam bas upucena
|
|
|
silent hill Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2007 Poruke: 88 Mesto: Novi Sad
|
|
znam da ce ucestvovati Mira Skoric
|
_________________ AAAAAAAAAALLLLLLLLLOOOOOOOOHHHHHHHAAAA |
|
|
|
|
Vlado kosarkas 3 point shooter
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 1630 Mesto: Podgorica
|
|
|
|
|
lukadr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 55
|
|
Posle dugog većanja i preslušavanja pesama, žiri domaćeg izbora za pesmu „Evrovizije“ izabrao je 20 kompozicija koje će se takmičiti 7. marta na „Beoviziji“. Spisak učesnika je zaista šaren, a među dvadeset izabranih našli su se i Mira Škorić, Ivana i „Negativ“, Emina Jahović, Miki Perić...
- Interesovanje autora i izvođača za učestvovanje na festivalu bilo je veliko i ono što raduje jeste da je broj prijavljenih pesama svake godine sve veći. Ove godine po prvi put nastupamo kao Republika Srbija pa je to autorima dalo dodatnu motivaciju. Bilo je prijavljeno oko 200 kompozicija - kaže za „Blic“ Duška Vučinić-Lučić, portparol „Beovizije“.
Spisak učesnika je izuzetno šarenolik pa će mnogi biti iznenađeni time ko se sve pojavljuje na takmičenju. Tako ćemo imati priliku da čujemo Ivanu Pavlović i grupu „Negativ“, „Bla, bla bend“, Mikija Perića, Aleksandru Perović, Eminu Jahović, Mariju Šerifović, Maju Marković, Maju Nikolić, Ivanu Jordan, „Amadeus bend“, Miru Škorić, Aleksu Jelića, Tanju i Baneta, „IQ bend“, „Blizance“, Igora Vujevića, Suzanu Dimić, Slobodana Trkulju i „Balkanopolis“, „Beti bup bend“ i pesmu Saše Dragića.
Duška Vučinić nam je otkrila i deo onoga što ćemo videti na polufinalnoj i finalnoj večeri u Centru „Sava“.
- Scenograf Goran Joksimović je i ove godine rešen da očara kako domaću javnost tako i Evropu. Svake godine se izgled našeg festivala poredi sa „Eurosongom“. U revijalnom delu gostovaće pobednici iz regiona, ali verujemo da će kao i prošle godine doći i još neki pobednici nacionalnih izbora - kaže Duška.
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Izgleda da ce biti zanimljivo i ako ja za neke izvodjace nikad cula nisam! Ali mislim da ce biti super!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Nego, hocemo li uopste ucestvovati na Evroviziji?
Cini mi se da smo kaznjeni sa par godina bez ucestvovanja zbog toga sto nismo ucestvovali prosle godine. Ili se to odnosilo samo na drzavu SCG [koja vise ne postoji]?
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
Baš sam se prijatno iznenadila ovim vijestima. Ja mislim da ih nije EUROSONG kaznio, već da su kaznili sami sebe zbog prošlogodišnje frke. Nadam sa da će ove godine biti sve ok.
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
kopmania Iskusni član
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Nego, hocemo li uopste ucestvovati na Evroviziji?
Cini mi se da smo kaznjeni sa par godina bez ucestvovanja zbog toga sto nismo ucestvovali prosle godine. Ili se to odnosilo samo na drzavu SCG [koja vise ne postoji]? |
Naravno da ucestvujemo. I crna gora ucestvuje. Kaznjeni smo samo novcano. Samo ucestvujemo u prvoj veceri u kvalifikacijama
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|