:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Film Optimisti je omnibus sastavljen od pet nezavisnih priča koje povezuje optimizam gledan ’’šarenim’’ očima. Iako naizgled šaljive, svaka priča verno oslikava stvarno stanje današnjice koja se, uz pomoć lažnog optimizma, ulepšava i samim tim lakše preživljava.
Pored Lazara Ristovskog, koji u svakoj priči igra glavnu ulogu, u filmu učestvuje i 40 naših najpoznatijih glumaca kao što su: Mira Banjac, Petar Božović, Tihomir Arsić, Slavko Štimac i mnogi drugi.
Premijera filma u Beogradu održaće se u Domu Sindikata 27.septembra, dok će se u Novim Sadu prikazati 29.septembra.
uloge: Lazar Ristovski, Mira Banjac, Petar Božović, Tihomir Arsić, Nebojša Glogovac, Dragan Jovanović, Ivan Bekjarev...
muzika: Zoran Simjanovic
direktor fotografije: Milan Spasić
producent: Goran Paskaljević
scenario: Vladimir Paskaljević
režija: Goran Paskaljević
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam odgledao ovaj film pre neku dan i mogu Vam reci da sam uzasnut!!!Fil je neverovatno glup i dosadan.Jeste da se svaka prica bazira na optimizmu ali to je toliko jadno odradjeno da nemam reci...Naravno, Laza je odglumio za medalju, svaka mu cast
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja sam gledao fim, ima jedno mesec dana... Film je ocajan! Ni jedna od tih pet prica nije normalna. Pogotovo ona sa klincem sto kolje svinje Price su umobolne ... steta za protracene pare. Mozda film i nosi neku dublju poruku ali je ona interpretirana na jako cudan nacin koji nije ni malo dobar.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Velja25 je napisao/la sledeće: | Ni jedna od tih pet prica nije normalna. Pogotovo ona sa klincem sto kolje svinje |
Hahaha, bravo, Veljo Ta prica je stvarno bolesna, a mali je prava dileja Ipak je on majstor, osvojio je zlatnu medalju na takmicenju u klanju svinja Nije losa ni ona prica sa onim likom koji je prokockao sve pare koje je spremio za ocevu sahranu...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
^ A klinac ima 6 godina otprilike i vec je svetski sampion u klanju svinja... A ona prica sa kockarom nije losa ali su preterali sa babom, baba dobija na automatu vise nego Dusko Dugousko
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
nisam gledala, ali po vašim pričama vidim da se baš i ne isplati...a ko zna možda mi se i svidi?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|