www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ehhh, te slatke muske "rukice"........
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
Female Toxic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 21 Nov 2006
Mesto: Bjelovar

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 9:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih to znala tocno objasniti, no to je jednostavno nesto sto mi je najvaznije na muskarcu (uz pogled i lijepe zube). Smile

Obozavam vidjeti lijepo oblikovane muske ruke... Ne moraju uopce biti nabildane, mogu biti i mrsave, samo ako su lijepog oblika, kao stvorenog da me miluju... mmmm Smile

.

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

paja1911 je napisao/la sledeće:
Eliot je sreda je napisao/la sledeće:

Uzasno mi je kada vidim muskarca sa baby - shakama. To je uglavnom osoba koja od olovke nista teze u zivotu nije podigla, koja se nije bavila bas nikakvim sportom, nije obavljala muske poslove

Kakve veze ima velicina shake sa teretom koji se dize?Mozes da dizes i 130kg pa opet da imas male shake,njih ne mozes da promenis!!!

Ne radi se toliko o velicini shake, koliko o obliku iste.
Uporedi shake jednog automehanicara ili cistog fizikalca sa shakama nekog pisara. Videces razliku ako obratis paznju Wink

Female Toxic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Nov 2006
Mesto: Bjelovar

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mmmm... moj dragi radi fizicki posao, i upravo zbog toga ima lijepo oblikovane saek i ruke... cvrste, i vidi se da radi. To mi je... mmm... za poluditi Very Happy

.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mmmmmm prosto uzivam u njima Wink moj dragi ima savrsene ruke, snazne, nezne..ma mmmmhmmm Very Happy

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 8:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nesto ruke i nisu prvo sto primjetim kod muskarca...nesto to ide redoslijedom zubi, oci, guza, .......da bi dosli do ruku Laughing ali volim da su jake, snazne a u isto vrijeme i njezne i njegovane. neko je spomenuo crno ispod noktiju...ma da je D.Beckham sa crnim ispod noktiju nebi ga pogledala, to mi je uzasno. Volim da se osjecam sigurno u muskim rukama, to je ono sto im daje tako posebnu car

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Female Toxic je napisao/la sledeće:
Ne bih to znala tocno objasniti, no to je jednostavno nesto sto mi je najvaznije na muskarcu (uz pogled i lijepe zube). Smile

Obozavam vidjeti lijepo oblikovane muske ruke... Ne moraju uopce biti nabildane, mogu biti i mrsave, samo ako su lijepog oblika, kao stvorenog da me miluju... mmmm Smile

potpisujem

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 4:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim kad mi dečko ima velike ruke....ali stvarno ne znam zašto...to mi je nekako mmmmmm:DVery HappyVery Happy

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja volim jaču ruku, naravno, daje osjećaj sigurnosti kad te zagrli, ali meni su zapravo bitniji dlanovi, da su njegovani i lijepi, još ako su prsti dugi, mmmmmmmm ne znam zašto to volim i zašto mi je to bitno

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj dragi ima veoma duge ruke i duge prste Wink

sandras
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dugi prsti...extra

nenica1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Apr 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim kad su njegove vece od moih, pa kad me uhvati za struk... ufff ili kad me greje... obozavam njegove ruke...

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 4:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam šta...ali jako su mi bitne... Mr. Green

stanuje sam đavo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Ehhh, te slatke muske "rukice"........ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon