:: |
Autor |
Poruka |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
To se inace zove strah od nepoznatog...inace ja sam zadovoljna sa yugicima pogotovu budzenim jer su mi mnogo slatki pogotovu u krivinama, inace ovde je tema YUGO-"hibrid"-Nacionalna klasa....Samo podsecam .....bolje ja nego Rile
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Florida sa dizel motorom
Fabrika "Zastava -automobili" će na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu automobila izložiti "floridu" sa dizel motorom.
Dizel motor je urađen po standardima "Euro 4" i već se ugrađuje u modele "pežo 206", "pežo 207" i "sitroen C3".
"Zastava" je, na Salonu automobila u Beogradu, ranije predstavila prototip "floride 1.4 HDI", sa motorom na dizel gorivo marke "pežo sitroen".
Florida sa dizel motorom i nekoliko novih elektronskih sistema, naćiće se nakon sajma u redovnoj ponudi kragujevačke fabrike.
Izvor: B92.net
|
|
 |
mkotur1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada

|
|
zadnji put kad sam bio u srbii imo sam 12 godina tako da nikad nisam vozio yuga ili tako nesto mada i je cale imao jednog. ali sad ove godine idem tamo i uzecu od strica da se vozim po srbii pa da vidim i to cudo, kako 90ks motor vuce. hahah
|
|
|
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
90ks,pa to je neshto ozbiljnije....
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|