:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
pa sve zavisi kako i kada bi mi to ta cura ispricala. ako bi se potrefio termin mozda bih se i primila, ali na svu srecu mene ta havaricna raspolozenja ne drze bas, tako da bih lepo popricala sa doticnim i resila stvar.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | Zanime me kako bi vi reagovale na to da neka devojka vama kaze da je bila sa vasim deckom i da se ispostavi da se ta devojka pali na vaseg decka i da zeli da vam prekine vezu...al da iako je to istina, da vam je rodila sumnju... |
Svakako da mi je rodila sumnju.Popricala bih odmah sa svojim deckom,pa,ako je istina...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
sjena23 je napisao/la sledeće: | razbila bi ju ako imam PMS, tako da si olakšam dušu, a ne bi joj povjerovala ama baš ništa, no da ne prođe ona samo tako |
apsolutno se slazem sa ovim!!!
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
imam jednu takvu psihopatu za repom...
prica svasta...cak i da je trudna sa mojim deckom...a moj decko i ja joj se samo smejemo
|
|
|
|
|
|
anyarmani Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Sep 2006 Poruke: 41
|
|
Sa njom bih lepo popricala, ne bih se svadjala...a posle bih pricala sa deckom o tome( kao i o svemu ostalom)
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Sestra jedne moje drugarice obozava da radi takve stvari,stvarno zalosno...njoj je to skroz normalno.
Da meni neka djevojka dodje sa takvom pricom,saslusala bih je pazljivo,mada ne bih mnogo vjervala,ali bih sve pomno ispitala,ne smao nju,ima svakakvih ljubomornih glupaca.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ne bih joj vjerovala, a i ne bih se ljutila ni na nju ni na njega i da jesu malo flertovali.Sta ima veze, zivot je jedan, i niko nije moj rob.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
PA definitivno bi je poslala tamo odakle je dosla
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
Ne bih sumnjala,kada sam s'nekim verujem mu i to je to...verovatno bi ga samo upoznala sa tim da me je "prevario" ,mislim rekla bih mu za tu informaciju.
A sto se tice te nesrecnice...hm...pa zavisi od raspolozenja...
Recimo da sam nesto nervozna verovatno bih je samo saslusala i zahvalila joj se
A da sam u elementu...eee..to bi bio cirkus..hiih
Glumila bih da sam razocarana,da joj svakako verujem,da sam povredjena,ostavljam ga naravno,jadna ja...a ona je tako dobra sto mi je priznala...
Bas bi mi bio interesantan njen izraz lica da nas i posle toga vidi zajedno
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Zanime me kako bi vi reagovale na to da neka devojka vama kaze da je bila sa vasim deckom i da se ispostavi da se ta devojka pali na vaseg decka i da zeli da vam prekine vezu...al da iako je to istina, da vam je rodila sumnju... |
Imala sam nedavno ovakvu situaciju, najgore što je to osoba sa kojom sam bila u ok odnosima, žena njegovog prijatelja. Svašta mi je napričala. Bila sam jako srećna tog dana (dobro po njeno lice) saslušala sam je, a nema što mi nije rekla. Još je rekla kako moj muž drži bivšu na pozadini telefona. On joj je pokazao sliku, pohvalio se kako ima lijepu ženu, još dok me ova nije znala. A to sam zapravo ja na slici, kad me je prošlog leta na moru slikao kad mi se uvila kosa, pošto mi je prirodno kovrdžava(inače je feniram na ravno), i ova me nije prepoznala na slici, pa je htela da pravi svađu. Još je dodala neke gluposti u tu priču, u fazonu kako je moj muž njoj pričao svoju životnu priču i tako dalje, a kad sam je pitala da navede neki detalj iz te ''ogromne priče'' rekla je da ne sme jer mu je obećala da će da ćuti. Međutim, iako sam prećutala tad i nisam odreagovala tako što ću da napadnem muža, on i ja smo napravili plan, našli smo se na kafici sa ovom ku*om i fino sve objasnili. Nije bilo ni malo prijatno, mislila sam da će je ovaj moj polomit k'o pi*ku, jer našu sreću neće niko kvarit, a najmanje ljubomorni kreteni
U takvim slučajevima treba saslušati tu osobu, i sve reć dečku ili mužu jer su informacije od takve osobe najčešće lažne i plod nečije ljubomore na tuđu sreću u ljubavi.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
ma oterati u 3 pm, i to je najbolje...i samo se smejati
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | Zanime me kako bi vi reagovale na to da neka devojka vama kaze da je bila sa vasim deckom i da se ispostavi da se ta devojka pali na vaseg decka i da zeli da vam prekine vezu...al da iako je to istina, da vam je rodila sumnju... |
verujem da postoje takve devojke, da im je uzivanje da kvare tudju vezu i ono, tudje=sladje ali ja bih isto tako krivila i svog momka, jer za prevaru je potrebno dvoje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|