:: |
Autor |
Poruka |
chaki_bg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 19 Mesto: Beograd

|
|
ma nema tu pravila, kad su isti karakteri moze da bude dosadna veza, bez uzbudjenja, a sa svadjama ipak dolazi i do mnogo lepih pomirenja....ali opet, moze doci i do raskida
|
_________________ .....samo ja i ti , i pogledi u tami....
P.S. Mozda zvuci pateticno, ali ko zna mozda bude i jos nesto;) |
|
|
|
 |
Zwezdana89 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 77

|
|
|
|
 |
Simpa girl Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 308 Mesto: nis

|
|
retko kad...
|
_________________ princess |
|
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
Ne, iz vlastitog iskustva.
|
|
|
|
|
 |
Maja_marijana Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256

|
|
Tacno je da se suprotnosti privlace
|
|
|
|
|
 |
Kiki07 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Što vi mislite o tome? Može li opstati veza dvoje potpuno različitih karaktera? |
Ne verujem u izreku "suprotnosti se privlace" iz razloga jer postoji jos jedna koja kaze "isti se pronalaze". Prva iskljucuje drugu i obrnuto. Tako da ja verujem u zadovoljstvo;)
|
_________________ Break |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Osobe koje imaju razlicite stavove,a koji nisu totalno suprotni mogu da se slazu i da se dopunjuju tj. njihove razlicitosti ih medjusobno ne ugrozavaju.Ukoliko osobe imaju ne razlicite,vec totalno suprotne stavove(razmisljanja,osobine,..) tesko mogu da budu privlacne jedno drugom.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
RobertJohnny Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2007 Poruke: 3

|
|
Ja sam u veza sa totalno suprotna cura od meni...totalno..i bas to pravi nasa ljubav veca !
|
|
|
|
|
 |
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305

|
|
Po meni suprotnosti se privlace,moja devojka i ja smo recimo nebo i zemlja i imamo extra vezu bas zato sto se suprotnosti privlace
|
|
|
|
|
 |
black_panthera Iskusni član

|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761

|
|
naravno da mozea li uz jako puno truda
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Ok je da nismo kao blizanci, ali ne valja ako smo potpuno razliciti, pa sta nas onda odrzava? To sto na svako moje da, on ima ne ili to sto na zasto nikada nemamo isto zato? Hmmm.... ako smo potpuno razliciti o cemu cemo pricati, gde je onda tema za nas razgovor? Ako mene zanima samo cvece i moda, a njega automobili i planinarenje... gde je tu zlatna sredina?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
ne bih rekla da se suprotnosti privlace...pre bi to bile komplementarnosti...privlace se osobe koje se nadopunjuju, koje obrazuju nesto potpunije i harmonicnije nego sto su one same...privlace se osobe koje jedna drugoj stvaraju tezu i protivtezu...balans...ono sto koleginica iznad nazva 'zlatnom sredinom'
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|