Da li se hrv. muzika vise slusa u Srbiji, nego srpska u Hr.?
Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 sledeća |
:: |
Autor |
Poruka |
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
mislim da su oni vise zastupljeni kod nas nego mi kod njih
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
milan85bgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2007 Poruke: 27
|
|
naravno.Ovde se mnogo slusa i pusta na tv-u i radio stanicama.U skoro svakoj zabavnoj emisije mora gost da bude neki hrvat a mi tamo kod njih ne postojimo,nema nas......od uvek smo bili glup narod...oni nas pljuju a mi ih dovodimo ovde i pravimo im slavu...strasnooooooooo....
|
|
|
|
|
|
NikSha021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 25
|
|
Hrvatska muzika bolje prolazi u Srbiji...Samo to!
|
|
|
|
|
|
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
provereno
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Pa ja mislim da se hrvatska muzika mnogo vise slusa kod nas, nego srpska u Hrvatskoj!
|
|
|
|
|
|
marko666 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 19 Dec 2006 Poruke: 58
|
|
neam sanse
u hrvatskoj se vise slusa srpska muzika
|
|
|
|
|
|
Pg_boY Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Maj 2006 Poruke: 83 Mesto: Podgorica
|
|
Zasigurno se vise slusaju Hrvati,bar u Cg1ada nama za Novu vecinom Hrvate dovedu,mada mislim da ako uporedimo pop muziku,SCG prednjaci u kvalitetu
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Mislim da se vise u Hrvatskoj slusa srpska muzika...
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
milan85bgd je napisao/la sledeće: | naravno.Ovde se mnogo slusa i pusta na tv-u i radio stanicama.U skoro svakoj zabavnoj emisije mora gost da bude neki hrvat a mi tamo kod njih ne postojimo,nema nas......od uvek smo bili glup narod...oni nas pljuju a mi ih dovodimo ovde i pravimo im slavu...strasnooooooooo.... |
Mediji, mediji... Sve je to stvar televizije. Mozda se kod vas na televiziju pusta nasa glazba, a kod nas se vasa ne pusta... No mislis li da ljudi zato manje slusaju vasu glazbu?
Bas naprotiv... Cini mi se da svaka druga osoba, ako ne i vise, slusa vasu glazbu... Ljudi masovno idu na takva mjesta, a turbo folk se cuje iz svakog auta...
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
Pa naravno da se hrvati vise slusaju u srbiji,, ne skidaju se sa pinka.. i covek hoce nece posle slusa ih svaki dan
|
|
|
|
|
|
cream Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jan 2007 Poruke: 9
|
|
ma nasi forsiraju hrvatsku muziku pogotovo pink, i naravno se vise slusa u srbiji hrvatska nego srpska u hrvatskoj
|
_________________ kkk |
|
|
|
|
upadance Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 43
|
|
Da, definitivno, a primer za to je grupa Colonia (ali njihove pesme su uvek extra) mada smatram da bi nase zvezde trebale da pevaju u Hrvatskoj, jer su nasa vrata za njih uvek otvorena, a njihova za nas uvek zatvorena!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Da li se hrv. muzika vise slusa u Srbiji, nego srpska u Hr.? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 sledeća |
Strana 9 od 10 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|