www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljubimci u kuci ili van kuce?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja drzim psa u stanu...istina je da bih vise volela da imam dvoriste,da moze da trci po ceo dan,ali iako je u stanu,nista mu ne fali... Very Happy

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

TODOU
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mnog Boleta maltezera drzim u kuci i on spava sa mnom u krevetu.

ljubica1105
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jan 2006
Mesto: BENKOVAC

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 23, 2007 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto se mene tice izvan kuce jer onda se nemora cistiti za njima Smile

anex80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 10 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi o cemu se radi

Pas vani, ptice i ostali mogu u kuci

ANEX

kopmania
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 34

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 7:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi ako je recimo pas pudlica sigurno ga neces baciti napolje Very Happy

Holcicka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

psi napolje, macke u kucu Laughing

$aša
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 19 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako imaš kuću, odnosno ograđeno dvorište, bolje ga je držatu napolju, jer ima više slobode i bolje mu je.

rabby
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 05 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ovisi kako se zivotinja odgoji... ja imam macku, u kuci je stalno, kad treba obavit neke stvari, zove da ju pustimo van i s njom nemamo nikakvih problema, igra se jede, spava, nema nekog posebnog ciscenja, jedino kad se malo zaigra previse, onda kad porazbaca stvari, al to i ja radim pa dođe na isto... a sto se psa tice, mislim da bi kod mene bio u kuci jer ih obozavam ali bi trebao imati neki prostor van kuce, stan dakle, sto se mene tice, otpada...

magdalena.moric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zivotinje definitivno u kuci/stanu pogotovo zimi...zamisliote da vas ostave vani...

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 57

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedno kuce drzim u kuci a jedno napolju,mada je zaista ogromna obaveza

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi od rase...ja nikada mog psa ne bi ostavio napolju ipak je on malteska pudla ...mali je i osetljiv\!ali da imam nekog velikog psa kome ne smeta zima sigurno bi bio u dvorisu!!!

mar4kos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 09 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 12:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da drzao bi ljubimaca u kuci

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Ljubimci u kuci ili van kuce? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  sledeća
Strana 12 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon