:: |
Autor |
Poruka |
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Da li neko zna kao da podelim HD na dva dela!
Npr. D: od 200 GB da podelim na dva dela...180 - 20 GB! Ovih 20 GB da koristim licno za svoje upotrebe i programe!
|
|
|
Mrljica Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Feb 2006 Poruke: 183 Mesto: City of Dusanovac
|
|
Postoji program ,zove se Partition magic
pa pomocu jega se to radi
Vemo lako!!!!!
|
|
|
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 1263 Mesto: Somewhere
|
|
Ako ti je sistem u krizi, najbolje ti je prilikom podizanja sistema u biosu napraviti particije, a imas i mnogo programa za podelu HD-ova.
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Sto se tice BIOS-a ne znam kako to da izvedem ali videcu!
Da li znate neki link za taj program Magic!?
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 1263 Mesto: Somewhere
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Brate, na ovom sajtu sam dobio spyware, bar ga tako registrovao Kaspersky, a i nisam mog'o da ga påodelim HD jer trazi da se prikljucim na nesto! Ne znam engleski! ne zameri!
Ipak, hvala ti!
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Iz BIOSa tesko da ces da napravis bilo kakve particije vec pri dizanju sistema sa CDa imas mogucnost da pravis particije i odredjujes na kojoj particiji ce biti sistem. Partition Magic nije free program tako da tesko da ces ga naci. NAravno da moze da se nadje ali to je ovde zabranjeno pa molim da se ostali clanovi susdrze od link-ova ka torrentima, crack-ovima itd....
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Ma nije problem za crack ali je problem sto mi nikako ne podeli tih 20 MB memorije! Uvek pise da nije moguce ili tako nesto i da posetim neki sajt njihov!
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Ma batali to sto ti pise da ides na sajt. Mozda nije full verzija a moguce je i da ako ti je hdd pun nece podeliti :S Mislim da ako imas vishe od 20MB podataka tesko da ces to podeliti - mada nikada nisam ni pokusavao ja to uvek podelim pri instalaciji windowsa!
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Ma burazeru imam 200 GB i samo 8 GB iskoriscenih ali ne bih da mesam sve te GB i zato zelim da podelim gde bih ubacivao svo ''djubre'' da tako kazem! Nadam se da me razumes!?
A sto se tice samog programa nemogu nikako to da izvedem, a mozda je i demo verzija!
Za windows ne znam kao se to radi jer nisam dobio CD u radnji, rekli su mi da mi nije potreban i da moj kompjuter to poseduje na nekom od tastera!
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
pa, ili snimi neku windows verziju na netu ili skini partition magic. sve se to moze naci na torentima. nikakav problem, samo sto se ovdje ne smiju ostaviti linkovi. mislim da se moze preko pm, zar ne?
uostalom, preporucujem da radis pri instalaciji windows, jer partition magic nekad zna da pokvari stvari. meni je jednom 20 gb "nestalo".
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
srna2422 je napisao/la sledeće: | pa, ili snimi neku windows verziju na netu ili skini partition magic. sve se to moze naci na torentima. nikakav problem, samo sto se ovdje ne smiju ostaviti linkovi. mislim da se moze preko pm, zar ne?
uostalom, preporucujem da radis pri instalaciji windows, jer partition magic nekad zna da pokvari stvari. meni je jednom 20 gb "nestalo". |
Upravo tako Najbolje particioniranje HDDa je kada je HDD prazan sve ostalo je ... rizicno Sto se torrenta i ostalog tice imate pp pa razmenite MSN ili vec kako hocete al ovde nemojte jer i sami znate da je zabranjeno.
|
|
|
|
|
|
|