:: |
Autor |
Poruka |
Alk0s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 42
|
|
Redovno komp pokushava da poshalje nekog crva na razne mail adrese, kako da uklonim prokletinju zato shto ga standardni anti virusi ne vide (javljaju da nemam virus) ?
|
|
|
|
|
|
DjAvOlAk_cH Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Nov 2005 Poruke: 63 Mesto: vevey
|
|
reci mi dali ti blokira mozda pc?? dali ti proces ode na 100%??? dacu ti ime jednog programa skini ga pa ces ga obrisati ali striktno taj program sa tim imenom koji ti ja dam jer ima programi sa slicnim imenom ali koji otvaraju portove za viruse... skinuces \\\ SpySubtract.exe /// instaliraj ga kada ga startujes stavi ga na PERFORM A FULL SCAN i onda ga startuj program ce ti sigurno naci jos mnogo mnogo virusica ili reklamica koji su ti po systemu a anti virus ih ne nalazi.. i obavezno skini kaspersky ili se javi meni da ti posaljem kaspersky i krack uzivaj momcino
imas isto mozes sa SpyHunter 1.1.30 - Isto program za otklanjanje špijuna i dosadnih crva. ali nista drugo osim ova dva jer ima onih sto sam vec napomenuo da nebi bilo da ga umesto ciscenja unistis lol
|
|
|
|
|
|
knikola Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 23
|
|
vidi kako je ime procesu koji ti igra valcer po zivcima google ga i znaces odgovor....
ako neznas kako ces da vidis ime procesa startuj task manager prebaci na processes klikni na titletab username tada ce da ti se sortiraju procesi po useru nadji sve procese pod userom na kojem se ti loginujes i googluj sve... ali izbegni iexplore.exe i explorer.exe ostalo googluj pa ces i naucit nesto ;p
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
instaliraj kis(kaspersky internet security) 6.0.299 ili kis 6.0.300 on ce ti ga sigurno obrisati
|
|
|
MariY00s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 74
|
|
Prvo je pitanje koji antivirus imash?
Drugo je da li radish redovno update?
Savet:Instaliraj kaspersky!
|
|
|
|
|
|
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...
|
|
KAV ili Norton bi trebalo da rese problem...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona... |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Tema oko toga koji je bolji AV vec postoji pa vas molim da ne nastavljate sa takvim komentarima. Sad pomozite coveku Kao sto ljudi rekose pogledaj u procesima koji ti proces uzima najvise pa javi ovde i pre toga idi na google.com pa potrazi sta o njemu mozes saznati (tako se najbolje uci).
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|