:: |
Autor |
Poruka |
hotsauce1001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Dec 2006 Poruke: 29 Mesto: Beograd
|
|
Da li neko voli da gleda ulicni basket?Meni je lepse to gledati nego NBA ili ili domacu kosarku.
|
_________________ hotsauce |
|
|
|
|
Eniac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim
|
|
volim da igram, nesto preterano da gledam i nemam priliku... nije lose u svakom slucaju, malo je drugacije i prljavije a to se ceni
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
I meni je bolji ulicni basket,mislim sve one fore i finte koje nemozemo videti u NBA ili evroligi,odllicni su and 1 mint event,hot sauce,AO,50,proffesor,half man half amazing<helicopter,pharmacist su odlicni i ujedno moji omiljeni,dobri su i momci iz slam nation ali and 1 je and 1
|
|
|
|
|
|
d r a n k o Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 09 Jan 2007 Poruke: 13
|
|
and 1 je odlican ali prave kotake. ali su finte strava.
|
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Super je, vise mi se svidja od Nba lige!
|
_________________ Ako Upali Dobro Ide |
|
|
|
|
..::Griffin::.. Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jan 2007 Poruke: 34 Mesto: VR
|
|
And 1 ili NBA?Uvek And 1.Jer momci imaju ono sto nedostaje u NBA.A to je zabava i atrakcija.
|
_________________ Some days wouldn' be special,if it wasn't for rain.Joy wouldn't feel so good,if it wasn't for pain... |
|
|
|
|
burnout Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jan 2007 Poruke: 78
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|