www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Morska avantura ?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 10:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma takve morske avanture su super,nekad ispadne i nesto vise od njih,ali sex sa preplanulom plavusom u vodi kad nema bas nikog oko tebe,gde je voda topla,a mesto je samo vase,a tu plavusu znas tek par dana...... 8) ....najbolji moguci provod

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Belphegore je napisao/la sledeće:
Citat:
Stabilna veza, stize leto, odlazak na letovanje bez drage- dragog, sunce , more, provod, lepi momci- devojke oko Vas itd.
Da li propustiti tako nesto i da li se upustati u tako nesto.
Znaci, Sex, provod i sve ostalo sto donosi takav odmor.

Zavisi od raspoloženja, ali teško da bih propustio nešto tako.

Citat:
Hahhahahah pogledajte kakvi su muški komentari na ovoj stranici, a kakvi su ženski!

Ccc, od ovih muškaraca nikakve vajde...

Shocked E baš bih voleo da vas vidim sve devojke u toj situaciji. Sve mi se čini da će od njih 10 bar 9 pristati, ako ne i sve.

Naravno da hoce srce moje pametno Wink , ako ne 9 a ono bar 7...ne misle svi mozda sad unapred tako ali kad te to pogodi u trenutku pada predomisljanje...ne kazem da je to mozda ok, ne kazem da ja ne bih poludela da mi to druga strana uradi (ako saznam) but it's just human nature...pa svi smo ljudi...ako vec ides/idem sam/sama naravno da moze da se dogodi...a ako se dogodi, pa nije smak sveta...naravno ako mozes to kasnije da zadrzis za sebe i shvatis samo kao letnju avanturu Wink

Poslednja prepravka: Cute Blondie datum Sub Maj 06, 2006 11:10 pm; ukupno izmenjena 1 put

dado_zg28
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 01 Maj 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 06, 2006 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa zašto ne..jedan je život i treba ga iskoristiti,a ako je još Cute Blondie u pitanju....uvijek!!!

coka_cmoka_80
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 21, 2006 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa,zasto da ne ako postoji strast?Ali,da bih se upustila u tako nesto moram da osetim bas,bas nesto mnogo jako ,neku bas jaku hemiju prema tom "novom".

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne znam...hm Confused ...mnooogo zanimljivo pitanje Rolling Eyes ...a i prevelik izazov Laughing ...pa zavisi od veze u kojoj se tada nalazim,ako mi nije nesto mnogo bitna uradila bih to Very Happy

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne, hvala. Mislim, radila sam to dok sam bila mlađa, ali sad mi se to čini tako površno i prolazno. A ljeto uvijek vara. Malo šta je kako se čini. Takvo što se ne može mjerit s jednom čvrstom, dobrom i kvalitetnom vezom. Previše bi mi značila da bi je pokvarila nečim tako beznačajnim.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj macan + ja +more + plaza + sunce +uuuuh= puno sexa=puno vise uzivanja=mljac
Znaci NE!
Ako je vec takva situacija da smo razdvojeni, onda cu dozvoliti sebi da razmisljam o tome (nekom preplanulom sexu tipu) ali samo toliko. Osim toga, moj macan ipak malo vise okupira moju paznju cak i kad nije tu! Mr. Green

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 2:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno. Treba iskoristiti "samocu" na letovanju,uvek Wink

Pinki.funclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Sep 2008
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 14, 2008 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma znate sta ta neka strasna samoca na letovanju me samo moze jos naloziti, iskoristiti je ne bih mogao i nisam do sad Laughing ....Ja na moru, oko mene devojaka more, a me se po glavi mota ona moja sreca kako negde na livadi kupi sjeno Laughing Laughing ...

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 14, 2008 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikako, nikada ... samo sa mojim mužem mogu uživati.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 09, 2008 1:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam nesto pristalica toga ali ne bezim od toga ako mi se bas neko svidi Wink

" I know the way to fuck them all...."

Vampirusa
Izabel di Mulen
<b>Izabel di Mulen</b>

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 09, 2008 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se to desilo i taj osecaj me jos uvek drzi, hemija je ucinila svoje... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Morska avantura ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon