:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Oral?! Oh,kako samo volim(o) da pricam(o) o tome! Pa,kako ja vidim,koristimo svaku mogucu priliku ne bi li se ako nista,bar prisetili svih highlightova 8)
A sad momci-koliko cesto udovoljavate vasoj voljenoj pruzajuci joj oral? Da li ocekujete adekvatnu naknadu za to ili to radite onako radi svog tj njenog zadovoljstva? Da li se podrazumeva da i vi njoj uradite oral tj da li se i to ubraja u "standardnu" predigru?
A vi devojke, kakva su vasa iskustva? Da li je bilo potrebno da "nagovarate" vaseg dragog da to uradi ili? Da li se neki neckao, da li je neki odbijao?
A sad, the main question, tantatatra: da li bi mogli da ga se odreknete? (npr vasa devojka/decko se ne oseca prijatno to da radi)
|
|
|
|
|
|
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd
|
|
nisam ja za to vise sam za francuski stil
|
|
|
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
Na pocetku seksualnog zivota obozavala sam oral...
Sada mi je sve drugo bolje od toga
No opet, rado cu dragom pruziti to zadovoljstvo
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
|
|
|
Female Toxic je napisao/la sledeće: | Na pocetku seksualnog zivota obozavala sam oral...
Sada mi je sve drugo bolje od toga
No opet, rado cu dragom pruziti to zadovoljstvo |
Ja ga jos nisam izgustirala i po svemu sudeci cini mi se da necu skoro, tako da..
iddddemooo
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Kazhu da od odgoja, kulture drzhave gde se ko nalazi, moralnih nachela koja vazhe u tom podruchju, religije, to zavisi.
No sad, mogu bez i ne nedostaje mi. Takodje, mogu sa i nece mi biti odvratno, ogavno, fuj, pljuc i - shta ja znam - shta josh. Dakle, nisam vatreni pristalica koji ne mozhe da zhivi bez, ali nisam ni osoba kojoj je taj chin odbojan. Otvoren za sve.
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
do sad sam imala sez bez toga, tako da mogu dalje tako
ne znam, mozda sam blesava ali je meni to bas
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | do sad sam imala sez bez toga, tako da mogu dalje tako
ne znam, mozda sam blesava ali je meni to bas |
Da. Blesava si
Ne znaš šta propuštaš
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
ok, biram i dalje da budem blesava
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | dameski je napisao/la sledeće: | do sad sam imala sez bez toga, tako da mogu dalje tako
ne znam, mozda sam blesava ali je meni to bas |
Da. Blesava si
Ne znaš šta propuštaš |
Slažem se s' koleZinicu... Uh...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
uh...ok....ali ja i dalje ostajem pri svome
moj propust
|
|
|
|
|
|
|
|
vidim ja da kolezinice moje vecinom vole gore spomenutu "igru" lepo,lepo- podrzava.
a ^kolezinici iznad- draga, samo ti teraj onim putem koji si zacrtala,ali ipak..imaj negde na umu.. hehe ne, necu pokusati da te nagovorim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|