:: |
Autor |
Poruka |
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
dacaBL je napisao/la sledeće: | Citajuci neke topike dosla sam na do toga da postavim ovu temu da malo cavljamo..
pazite ovako...
Momci, je li vam se nekad desilo da vas devojka pozove da izađete, jer joj se mnogo sviđate i želi da se bolje upoznate? Šta je bilo? Kako je bilo? Šta bi bilo, kad bi...?
Devojke, je li neka od vas već učinila prvi korak? Da li biste se mogle 'odvažiti' na taj potez?
Ravnopravnost na tom polju ili ipak ne? |
Kao predatoru bi mi bilo stršno glupo da devojka startuje mene. Pomislio bi odmah da je neka nameštaljka. Mada ako se izuzme gore navedeno, svakako bi mi laskalo! 8)
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
|
anex80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112
|
|
Nisam imao priliku da mi ONA prva pridje, mada bi volio to nekad doziviti
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
|
Mjesecarka Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...
|
|
Prilazila sam momcima, zasto da ne? Doduse, mislim da je ipak vise bilo slucajeva kad oni "stratuju" mene... Sve u svemu, ako mi se momak svidja, nemam ikakvih problema da mu to, na neki nacin, mozda, i stavim do znanja...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
|
nakia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 178
|
|
A zar nije najgore kada imas decka, a zelis da ti pridje drugi decko koji ti se potajno svidja?
|
_________________ Odlazim sa sajta, iz Srbije, čeka me neko!
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
jesam! Bilo je prijatno! Totalno sam za to. Mogu reci da mi je taj dan bio predivan i da cu ga pamtiti!!! Nije mi tesko da pridjem ali ako neko meni pridje... ok, sto da ne
|
|
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Pa ne znam, kada se swidim nekoj dewojci, ona obicno posalje drugaricu da mi uzme broj fona, i tako nekad pocne a nekad ne!!! Zawisi kako kada... A mislim da bi momci kao trebali prwi da pridju za razliku od dewojaka... Ipak, muskarac je muskarcina ako pridje, pa makar i dobio "pedalu"...
|
|
|
|
|
|
miljanKO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 01 Feb 2007 Poruke: 26
|
|
cao,kako si?bilo je to prije nekoliko mjeseci gdje me je pozvala djevojka na sastana,jer joj se mnogo svidjam i oce da me bolje upozna itd. sastali smo se u subotu 18 novembra,pricali smo,salili se i poceli odjednom da se mazimo i ljubimo.bilo nam je veoma lijepo dok smo bili zajedno.ali je bio problem jer je ona bila bogata i lijepa a nisam nesto pri parama.posto su svi mislili da sam ja s njom zbog njenih para,ja sam odlucio da raskinemo iako nisam zeljeo niti je ona.zvao sam je na sastanak i rekao sam joj to.pocela je plakat i moliti a meni je doslo da zaplacem al sam se suzdrzao.mi smo stalno u kontaknu i ja je volim al jednostavno ne mozemo bit zajedno iz nekih razloga:)
|
|
|
|
|
|
baabica Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 103
|
|
ni ja nisam imala priliku uciniti prvi korak iako se na to upravo spremam... jednostavno dosta mi je cekanja i naših zajedničkih kava i ništa više od toga.... no još uvjek skupljam hrabrost..... nakraju možda i odustane... svaki dan čekam pravi trenutak... ali nikako da dođe...sada znam kako je dečkima... jadni oni jer se to od njih očekuje
|
|
|
|
|
|
drakula.erak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 8
|
|
Svaka devojka ima svoj nacin prilazenja,ja doduse vise puta se salim sa devojkom koju zelim da upoznam,pridjem joj i kazem,na primer,cao,zvucace trulo ali mislim da te znam odnekud,ona me cudno pogleda i onda sledi,da nije sa aerodroma!!Onda ona:"ne tesko,onda ja,steta,ja sam Drasko!!!!!to je jedan primer,ima ih mnogo,devojke treba postovati,ja nikada na nijednu drugaricu nisam vikao ili nesto slicno,zato imam vise drugarica nego drugova!!!!!!!!!
Zivot je kratak,treba ga max. iskoristiti,verujte mi.............
|
|
|
|
|
|
Majda_T Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155
|
|
O da nije mi tesko napraviti prvi korak..al je problem sto jos teze odustajem..mrzim gubiti
|
|
|
|
|
|
bozayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151
|
|
da desavalo mi se i po meni je to ok
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Iskrenost se ceni a i hrabrost,cak i da mi se ne svidi... fin
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|