:: |
Autor |
Poruka |
shvaba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 21
|
|
nikad to ne bih uradio...
|
|
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
ne bih to nikada napravila jer mislim da se intima ne pokazuje nikome, a ne pogotovo na takvom mjestu... ali opet mislim ko voli nek izvoli....
|
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
nemam nista protiv tih ljudi,danas je sve normalno
a sto se menetice nisam sigurna i mislim da ne bih
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Postavi o bih kada bi mi neka ispala bas dobro ali ne za pare vec onako ali samo da je jako dobra!
Probacu da napravim neku pa ce te videti!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nikad o tome nisam razzmisljao a to ako bi mi i palo na pamet sigurno ne bi uradio ako se devojka ne bi slozila s tim
|
|
|
acafaca1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Mar 2005 Poruke: 15
|
|
da,ja i marina cemo postaviti slike na internetu i nas film. Mi smo seksomani
|
_________________ aradjanski |
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
nema sanse da bi postavio... Ma ni u ludilu....
|
|
|
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
nema teroije, to što on i ja radimo tiče se samo nas i nikog drugog! nemaju drugi što da gledaju!
ali oni koji to vole da rade, nek izvole. meni bi to bilo zadiranje u intimu totalno, i nema šanse da si to dopustim... ja sam uostalom sramežljiva osoba
|
_________________ "Više vrijedimo kad imamo žene kraj sebe, ne želimo biti nasilni jer, kad izgubimo žene, izgubili smo previše toga." |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
nema sanse,pa to je nesto intimno za sta treba da znamo samo nas dvoje...
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Pa bas nikada, to mi je skroz out. To je intima samo nas dvoje...a ne ceo svet i nas dvoje.
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Ne bih! Jednostavno ne vidim svrhu..
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
qzma1981 je napisao/la sledeće: | Da li bi postavili slike vas i vaseg partnera/partnerke u nekim slobodnim pozama na neki sajt na internetu?Mozda zbog novca?Mozda zbog VIP statusa na nekom sajtu?Mozda iz radoznalosti?I sta mislite o ljudima koji to rade,pa cak i ne kriju lice... |
Ne ne ne i opet ne! Nebi se nikad ni slikala a kamo li stavljala nashe slike na netu... Nekuzim ljude, koji to rade. Kakvo im je zadovoljstvo da drugi gledaju sta ja radim? Mozda sam staromodna al se nebi nikad upustila u takvo nesto...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|