:: |
Autor |
Poruka |
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Ja sada imam kratku kosu, vazna mi je fzbog fazona, ali kada sam bio mladji nosio sam i duzu, posto mi je loknasta rasla je u vis, sto u kombinaciji sa gelom deluje cool. Frizura zavisi od oblika glave, zavisi kako kome stoji.
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
chaki_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 19 Mesto: Beograd
|
|
ma kratko je najprakticnije, al da mi stoji i bas duza kosa, ko zna, mozda bi je pustao
|
_________________ .....samo ja i ti , i pogledi u tami....
P.S. Mozda zvuci pateticno, ali ko zna mozda bude i jos nesto;) |
|
|
|
|
anex80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112
|
|
zakon kratko, na O
ANEX
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
|
cicmilos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 30
|
|
ja volim dugu kosu ali ne ono preterano.... tavu i imam trenutno.. i mislim da je dosta vazno imati dobru frizuru....
|
|
|
|
|
|
ThaKilla Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Jan 2008 Poruke: 16
|
|
Kratka kosa,nista bitno..Pa,pre mi je bilo "kao" bitno..Jezici i tako to..Ali,posto sam skontao da ja nemam kosu za takve stvari i tako to..Smatram da friz nije presudan tjs toliko bitan u nekim situacijama ili kako vec..
|
_________________ ThIs WrItInG Is VeRy IrRiTaTiNg! |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
a prije sam imo malo duzu ricanu kosu i to me morilo,sta svaki dan moram izgubiti duze vremena da je operem,osusim,pa frizuru napravim....i ima vec godina dana da se sam sisam...na nulu i ninguno problemo
|
|
|
|
|
|
°_Daniel_° Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München
|
|
Ni prekratka ni preduga, malo duza, mozes biti i pocesljan i rascupan...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|