www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cyber sex...??
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
popdjemo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znaci ono desna ruka na mishu a leva odozdo bije u astal?

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa svojim partnerom, ako nismo zajedno, i phone i net talk, zašto da ne, pustimo mašti na volju, samo možemo još više da potpalimo vatru Very Happy ...za naredno viđanje Mr. Green

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desilo mi se par puta i mogu ti reci da nije los trip,ume da bude interesantno,samo ne cesto

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je to zabavna zezancija, zato što se u takve stvari fakat ne mogu uživiti 8)

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sjena23 je napisao/la sledeće:
meni je to zabavna zezancija, zato što se u takve stvari fakat ne mogu uživiti 8)

Slazen se....Zajebajes se tako..ali da ces se sad napalit od toga....ne bas... Rolling Eyes , ipak je uzivo- UZIVO 8)

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto da ne..
ali ON i ja!
ko razume,znace.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2007 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mmm..le prrrrrrrrr Mr. Green Želim, sad, odmah, now Very Happy

U poslednje me vreme pale ovakve ideje Wink

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne bih mogla da se uzivim u to... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista zanivmljivo
Nema uzivljavanja! 8)

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 28, 2007 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ćao, da li voliš seks? Ovo je jedno od pitanja koje stotine hiljada korisnika interneta svakodnevno i bez pardona postavljaju nepoznatim ljudima, takođe korisnicima globalne mreže.
Iza stakla monitora sajber lovci, surferi i obični posetioci različitih programa za upoznavanje druženje i čatovanje (ćaskanje) napravili su pravi virtualni svet podređen uživanju. U tom svetu šljaštećih boja, modifikovanih znakova i kucanih reči nedostaje samo dodir.

- Već godinu dana imam sajber devojku. Našem druženju nedostaje samo dodir. Razgovaramo telefonom, počeli smo da se dopisujemo i van interneta, razmenjujemo fotografije ali ponekad taj nedostatak dodira može strašno da boli. Iako se napaljujemo preko interneta, što se skoro uvek završi kao masturbacija, posle skidanja sa interneta i okretanja njenog kućnog broja, to nije to. Ništa bez živog seksa - objašnjava Z. iz Beograda, čija sajber devojka živi u jednom malom mestu u Vojvodini.

Da bi nadoknadili neke stvari još pre mnogo godina utemeljivači sajber veza "stvorili su" simbole svoje virtuelne komunikacije. Od osmeha Smile preko zagrljaja {} do simbola za polne organe > i : kao i sam seksualni odnos <>.
Sve pocinje jednostavno, skoro kao u diskoteci kada mladić priđe devojci i pita je da li želi da popije piće sa njim. Preko mnogih strana sa podacima korisnika raznih programa ili foruma i diskusija, zainteresovani klikne na ime osobe sa kojom želi da stupi u kontakt i pošalje joj poruku.

Najkonkretniji kreću otvoreno pitanjem sa početka ovog teksta: "Æao, voliš li seks?" Jedne večeri P.M. je hteo da vidi šta je njegova prijateljica Mira u stanju da uradi:
- Bila je u nekoj haljini i zamolio sam je da otkopča jedno dugme, uz najljubaznije izvinjenje zbog moje hrabrosti. Gledao sam je kako se smeje i otkopčava svu dugmad. Onda je ustala, skinula haljinu, uključila muziku i počela da igra. Njen ples ličio je na striptiz pred ekranom kompjutera. Za nekoliko minuta bila je potpuno gola. Bio sam šokiran i to je tada u meni izazvalo samo to osećanje zgranutosti, ne i napaljenosti ili želje da sa tom, prilično izazovnom i atraktivnom ženom vodim ljubav.

U slučaju kad devojka ili mladić virtuelnih zavodnika saznaju da ih partneri varaju, dešava se svašta.
- Mojoj devojci je smetalo noćno kuckanje i lupkanje po tastaturi. Iako sam krio sve poruke, ipak je pretpostavljala šta mi to odvlači pažnju u sitne sate i nekako je saznala skoro sve. Iz zajedničkog stana izleteli smo i ja, i moj kompjuter i sve moje sajber devojke, kako mi je rekla moja bivša "živa" devojka - žali se Peđa (28).

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 28, 2007 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako izgleda seks on-line

Jedan "odnos" preko interneta može da traje nekoliko minuta, ali i nekolko dana.
- Zavisi kakvu igru igramo ona i ja. Sami postavljamo pravila koja nisu pravila kao u stvarnom zivotu. Jednostavno sa jednom devojkom je trebalo da prođe mesec dana da bismo se "poljubili", odnosno dok mi nije napisala "ljubim te, približavam svoje usne tvojim..." Kada se ljudi opuste i oslobode, a to je najčešće teže kod devojaka, igra može da počne. Sa nekim devojkama, jednostavno kao da pišem erotsku priču u paru, govorim o tome šta bih joj radio. Sve liči najviše na to pisanje priča. Ja napišem njoj "usnama dodirujem tvoje bradavice...", ona na to odgovori. I tako sve dok se neko ne napali.
P.M. se ustručava da ovakve veze i veze koje se sa interneta prebace na telefon, nazove nekom vrstom hot-lajna:
- Možda i jeste hot-lajn, ali ovde to niko ne radi za pare, ljudi su živi i obostrano uživaju u tome sto rade.

Zbog sajber dečka ostavila stvarnog

Najgore je, priznaju oni koji upražnjavau sajber seks i održavaju takve veze, kada to što rade postane opsesija:
- Na jednos strani imas svoju slobodu, imaš nekoga dragog, ali nikada do kraja ne možeš da mu veruješ. Preko dana ideš na posao ili fakultet, živiš kao svi normalni ljudi, a uveče jedva čekaš da se okačiš na internet. Manijačno čekaš da ti klikne žuto pisamce u uglu sa imenom osobe o kojoj misliš celog dana. Vremenom takve stvari mogu da postanu opsesija. Zbog dečka sa Interneta ostavila sam dečka sa kojim sam se zabavljala sedam meseci. Počela sam da bežim sa posla samo da bih videla koju mi je poruku ostavio na Internetu. Na kraju smo se i upoznali. Mi smo od tih parova koji su imali sreće i u stvarnom zivotu. Zabavljamo se skoro tri meseca i retko kada idemo na Internet. Ne znam za njega, ali ja povremeno proćaskam sa nekim, ali isključivo o običnim stvarima - priča Marina M. (28), ekonomista.

sawo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 6:55 pm    Naslov poruke: ee Na vrh strane Na dno strane

dobro je samo kad nemas nista da ubodes onda ga bar bacis u nesvest....jbg bolje ista nego nista

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Cyber sex...?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon