:: |
Autor |
Poruka |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
mene su uvijek privlacili ljudi koji su potpuno drugaciji od mene i mozda zbog toga moje veze nikada nisu bile uspjesne. ali mislim da bi mogle uspjeti ako bi oboje imali zelju da uspije
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
sestrep Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd

|
|
Naravno da mogu opstati.Bas zbog njihove razlicitosti mogu da potraju i da im bude jako zanimljivo.A i mogu svasta nauciti jedan od drugoga.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Ja mislin da DA! Jer suprotnosti se naravno privlače..al sigurno in neće bit dosadno
|
|
|
|
|
 |
semidelux Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS

|
|
hmmm
on je perfekcionista
a ja umetnik blesavi koji zivi u vasharu!
da...definitvno se suprotnosti privlache i opstaju!
|
|
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
To da se suprotnosti privlace je prazna prica,nemoguce je da opstane veza izmedju dvoje potpuno razlicitih ljudi,sa razlicitim interesovanjima....
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
ja mislim da bas zbog te razlicnosti uspeva
|
|
 |
MaJcHe_91 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 205 Mesto: Bg

|
|
ja mislim da moze,samo ako je prisutna ljubav...
|
_________________ swe bez tebe...swe tako prazno je  |
|
|
|
 |
Vranjanka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Nov 2004 Poruke: 124

|
|
Da,jer tako nemozes upoznati i znati samo tvoje karaktere,nego upoznas i druge,do sad sasvim ne poznate...
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Mozda ipak i moze da opstane. Zavisi u kojim se to stvarima razlikuju. Ako je to raskorak u nekim zivotnim principima,onda svakako da ne se ta veza ne moze odrzati, bez obzira na svu ljubav i dobru volju.
ali da moze biti jako zanimljiva i dinamicna->L da moze!!!
|
|
|
|
|
 |
demmm Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 19

|
|
naravno!!!!ja i moj decko na primer!!!!!!totalnooooooo razliciti,ali......se .....volimo i TO je ono bitno!!!!!!ali treba imati par dodirnih tacaka ..to da..
|
|
|
|
|
 |
trtoje Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 1

|
|
tesko pitanj,dvoje različitih karaktera??--mislim da je moguce ali teško izvodljivo..u ostalom probajtee
|
|
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
može ako se stvarno vole 8)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|