:: |
Autor |
Poruka |
mica36 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 59
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
dali i kod vas prekida radio imam dsl ali ipak prekida
pozdrav
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ne,ja sam ga slusala celu noc i celo jutro do malopre,sad cu probati opet...
|
|
|
Gaso Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2003 Poruke: 505 Mesto: Kraljevo
|
|
kod mene radi super i to na obicnom modemu
|
|_..._....._____===|=_|__|...,]|
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ups ja zaboravih da kazem da radi radio i meni
|
|
|
Dejan_Verona_Italy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
znali neko pesmu "Viva Las Vegas" od <Zelimira Kulisa> ?? hvala..i dalije ima???
pozdrav
|
_________________ CCCC |
|
|
|
|
halja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Dec 2004 Poruke: 110
|
|
pustite na radiu pesmu cika od grupe sport i reinkarnacija, pa posle od gwen stefan rich girl i od bisera grana narodnu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halja je napisao/la sledeće: | pustite na radiu pesmu cika od grupe sport i reinkarnacija, pa posle od gwen stefan rich girl i od bisera grana narodnu |
Neispunjavaju se zelje preko radia,jer play lista koja ide je na serveru,a tih pesama mena na serveru,samim tim ni na listi
|
|
|
S-line Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
kod mene nece RADIO DOMACI stiskam na button i nece se utvori WINAMP ali nece sta mogu da mu radim ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S-line je napisao/la sledeće: | kod mene nece RADIO DOMACI stiskam na button i nece se utvori WINAMP ali nece sta mogu da mu radim ?? |
Otvori winamp idi na "file" gore u levom uglu,nadji opciju "play URL" otvorice ti se prozorcic gde ces ukucati ovo : http://www.domaci.com:8000/listen.pls i ides na OPEN,treba da ti pocne radio...
|
|
|
RavenClaw Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 11 Mesto: Novi travnik
|
|
Poslusao sam vas i kliknuo na banner, ovo radi - ludilo.
Nemojte mi zamjeriti vec dvije godine nisam spojen na internet, bas sam ushicen!!!!!!!!!
|
_________________ Govori jedna plavisa drugoj:
- "Mogu vjerovati da rode nose djecu, al' da pauk dize auta, to nema sanse..." |
|
|
|
|
ArmaNL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Jan 2005 Poruke: 216 Mesto: Amsterdam
|
|
zasto se kod mene radio nece ni da upali??? jel' neki program potreban za slusati radio?
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
ArmaNL je napisao/la sledeće: | zasto se kod mene radio nece ni da upali??? jel' neki program potreban za slusati radio? | Potreban ti je winamp recimo... e sad zasto kod tebe nece, to je vec neko drugo pitanje, mozda ti jednostavno provajder ne dozvoljava konekciju koju radio trazi... sta znam...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|